REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Pachete de Paște pentru sărmanii din Mangalia

Pachete de Paște pentru sărmanii din Mangalia

Replica API 29 aprilie 2019 | 01:19 493

Persoanele nevoiașe din Mangalia au primit, cu ocazia sărbătorilor pascale, pachete cu alimente.

„În pragul Sărbătorilor Pascale, ne dorim să facem cât mai mulți oameni fericiți prin gesturi care să vină din suflet și să se îndrepte către cei care au într-adevăr nevoie de ajutorul nostru. Astfel, în Săptămâna Patimilor, am vizitat cateva familii pe care viața le-a supus la grele încercări, pentru a le dărui cele necesare pregătirii unei mese de Paște: miel, ouă, cozonac, dulciuri și sucuri. Poate este puțin, însă pentru aceste familii bucuria și emoția au fost imense când ne-au văzut, atât pe mine, cât și pe colegii de la DAS. Vom continua să monitorizăm toate cazurile cu probleme din oraș și să facem tot ce ne stă în putință pentru a le îmbunătăți nivelul de trai. Tuturor familiilor pe care le-am vizitat în această perioadă și nu numai, le doresc un Paște Fericit, cu bucurie și liniște sufletească, cu sănătate și armonie, alături de cei dragi!”, este mesajul transmis de primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
2
0
Probabil ca din bugetul comunitatii. Daca era din milioanele lui, respect, dar asa e campanie electorala. Rusine.
7
1
Doamne iarta-ma , ca sigur vorbesc in rau...posibil . Dar bucataria din poza , este ultra moderna : faianta noua peste tot , mobilier de bucatarie nou , cuptor cu microunde oarecum performant , adica totu ca la carte . Persoane nevoiase cu adevarat , gasesti prin satele izolate din Dobrogea . Cu bunicii de 97 de ani , sprijinindu-se in toiag , intr-o casa veche ca ei din chirpici . Unde daca au un televizor nou , iti pupa mana . In fine , scuzati-ma .
8
0
Nu pare a fi o persoana navoiasa, cand in bucatarie are cuptor cu microunde.Sunt persoane mult mai sarace sau neajutorate.Probabil e mama sau bunica unuia din administratia locala.Daca tot va dati mari in presa, macar pozele sa fie pe masura articolului.
11
0
cu 20 de ziaristi dupa el..
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102