REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pachetele lui Mazăre pentru pensionari, furate din Palazu Mare

Pachetele lui Mazăre pentru pensionari, furate din Palazu Mare

Replica API 4 decembrie 2013 | 00:00 277

S-a dat "atacul" la pachetele lui Mazăre, aşa cum sunt ştiute de locuitorii Constanţei. Mai exact, Centrul de depozitare a pachetelor acordate de Primărie, situat în Palazu Mare, a fost spart, furându-se mai multe alimente. Oamenii legii au ajuns la faţa locului în dimineaţa de miercuri, 4 decembrie, declanşând o anchetă. Câinele de urmă i-a dus pe aceştia pe strada Alexandru Sahia numărul 46 - 48.

Noaptea de 3 spre 4 decembrie a fost cea în care mai mulţi indivizi s-au hotărât să-şi umple cămara cu alimente furate. Au filat zona, iar când paznicul a început rondul, pe care îl face din oră în oră, au trecut la treabă. Au spart uşa centrului cu o rangă, au pătruns în interior şi au luat aproximatv 200 de pui şi 180 de litri de ulei, lăsând în urmă haos. Bunurile au fost aruncate peste gard şi luate de acolo. La faţa locului au ajuns oamenii legii, însoţiţi de un câine de urmă. Acesta s-a oprit pe strada Alexandru Sahia, la numerele 46 - 48, acolo unde locuiesc familii de etnie romă. Luat la întrebări, paznicul a menţionat că nu a văzut nimic, observând cele întâmplate după ce a terminat rondul. "Uitaţi, s-a băgat ranga aici, a sărit butucul. Paznicul a spus că se face la fiecare oră câte un rond. Acum nu ştiu ce să vă spun, dacă l-a făcut complet sau s-a oprit pe undeva, sau a dormit. Habar nu am. Potrivit inventarului nostru, lipsesc aproximativ 200 de pui şi 180 de litri de ulei. Era haos aici, cartoane amestecate, pungi de zahăr şi făină sparte.", a declarat cea care se ocupă cu administrarea spaţiului. Din pricina neplăcutului eveniment, în cursul zilei de miercuri nu s-au mai distribuit pachete, însă oamenii pot sta liniştiţi pentru că le vor primi. "Vor fi distribuite la timp, ne vom încadra", a mai spus femeia. De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au spus: "La data de 4.12.2013, ora 08.10, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute, prin forţarea sistemului de asigurare au pătruns în magazia unei instituţii de unde au sustras mai multe produse alimentare, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior. Se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală, cât şi în vederea recuperării prejudiciului.".

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218