REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Palaz a cerut DEMISIA prefectului la şedinţa Comandamentului de Iarnă!

Palaz a cerut DEMISIA prefectului la şedinţa Comandamentului de Iarnă!

Replica API 7 ianuarie 2017 | 16:17 443

Acuzaţii grave la Comandamentul de Iarnă de la Prefectura Constanţa! Reprezentanţii Direcţiei Naţionale de Drumuri au fost avertizaţi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, că va cere demiterea lor, dacă insistă să închidă drumurile, în loc să le deszăpezească! Palaz le-a atras atenţia acestora că nu e normal ca directorul de la Drumuri Judeţene, Lucian Lungoci, să fie de 48 de ore în judeţ, încercând să deszăpezească acolo unde Drumurile Naţionale nu intervin! "Femeia de la Corbu, dacă nu era preluată, murea", a spus Palaz, referindu-se la gravida care a născut, vineri noapte, în şenilată. Iar Palaz nu s-a oprit aici! A cerut în faţa tuturor membrilor comandamentului DEMISIA prefectului Adrian Nicolaescu, dacă nu preia conducerea comandamentului şi gestionarea situaţiilor - VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu il halesc pe palas e un kkt de 2 lei sa l fut in gura... dar parerea mea obiectiva este ca el a fost cel mai bun prefect din ultimii 10 ani de cand ma uit in administratia locala si mai stiu si putina politica. numiti altul mai bun dupa parerea voastra !
0
3
Decit sa comentezi ca o oai prosta fa naibi ceva si lasa lumea sa te aprecieze, dobitocul satului!
3
0
acest brotac mic face jocul psd care a dat tonul schimbarii prefectilor, deh daca luam puterea o luam cu totul pentru fini si fine, iar palaz care este un ober oportunist a sarit sa frece izmenele stapanului !
3
0
La prefectura se distribuie branza ...
2
0
Bravo Palaz
2
5
Palazu' e doar o sursa de vorbe goale. Stie si el asta,dar insista,poate s-or gasi niscaiva prostanaci sa-si piarda timpul ascultand-ul. Nimic nou,niste neica nimeni se baga in seama.
2
1
pe tine ce te intereseaza? Sa ai drumuri deszapezite, autoritatile sa fi active cu solutii sau politica? Politica la alegeri , acum hai sa vedem ca fara unii ca Palaz facem comandamente de dragul lor si ne facem ca facem treaba. Tu te uiti cum arata Constanta? Iti place cum au actionat?
0
0
acest animal nu stie ce fel sa se faca auzit sa se afirme si totul datorita viselor ce le are de cand iera si el mare Rahat ca altceva nu a fost. Plange precum copii dupa functia la care inca ravneste nestiind ce al asteapta imediat ce se vor face verificari si controale amanuntite la cat rau a facut acestui judet stie el cate semnaturi are pe documente ce abia asteapta sa intre pe rol !
7
0
Palaz a declarat: Beeeeeeee behehheee beeee behehehe beeeee. Behehehe!!!! Beee? Beeee? Behhhehhehhehe beheheheeeeee beeeeee beehhehhehhe beee beeehehhehe beeee beheheh behehheee behehe. Beeehheee, behhheeeee behehehe behehehe behhheeeee, beeeee behhhehee beeee beheheheeeeee!? Behhheeeeee beee beeee beehehehehhe.
10
0
DUTE DRAQ , TE BAGI IN ZEAMA CA IZMENELE IN CUR ! CAND ERAI PREFECT ITI URMAREAI DOAR INTERESELE CU CAMIOANELE TALE CU PIATRA ! CE USOR E SA CARCOTESTI CAND ESTE VISCOL SI GER ! HAI SICTIR !
15
3
Daca era Putin presedinte tu nu mai scriai aici...
12
0
Asta inseamna ca daca inca mai esti in viata multumeste-i lui Dumnezeu. Ce fac astia de la judet, prefecturi, primarii este negru sub unghie! Pana nu se opreste zapada si vantul suntem terminati. Ia zi tu brav roman care ai avut rabdare sa citesti pana acum: ai pus mana pe lopata sa iti cureti macar in fata curtii? Sau stai bine-merci la tv cu telefonu' in mana si te dai mare expert in desZapeziri?
6
2
In satul Tataru nu este Apa si curent de 3 zile .Prefectura sa intervina
4
6
Daca era Putin presedinte zburau cu comandament cu tot cum sa inchizi strazile cand sant fel de fel de urgente ce ma intereseaza pe mine ca i machidon sau ce a facut taicasu citind din comentariile numa i cine este chior nu vede ce face acest Palaz este tanar si harnic nu roman puturos ca voi .
4
16
jegurile astea imbuibate sa dispara de la administrarea si gospodarirea orasului. sunt cacanari si capuse
12
1
Mai bine si-ar da-o el,scursura vanzatoare
10
1
A fost cod rosu! Needucata natie suntem!
6
3
Suntem condusi de incompetenti. Nu au alta solutie decat sa inchida drumurile. Si in oras si in exterior e jale. Polaris nu face nimic. Cu ce s-a dat pe bulevardele principale Cu nimic. Alte orase afectate de ninsoare sunt perfect curatate Braila Galati
11
3
cate fomi care lucreaza la prefectura si sunt slugile lui Nicolaescu isi dau cu parerea
4
7
Forta Radu Mazare.
9
16
Sunt anti PSD dar ce putea face mai mult?
6
8
Vine si vremea ta!Nu uita asta.
20
0
Auuu inverspalaz demis si pus Nicolaescu, iar am gresit, Nu palaz prefect si pus Nicolaescu, ati uitat cate a facut cretinu asta ? Cu cat tupeu poate sa spuna sata ? Mars ca kkt jigodie penala tu vei ajunge la puscarie sa-l lingi pe basau la cur !
21
2
Intre benzinaria de la iesirea din oras aflata peste drum de stadionul CFR si intrarea in Valu sunt cam 6.6 km.Daca pentru o asemenea distanta care include si iesire-intrare pentru A2,nu mai zic de A4,nu se pot asigura conditii de trafic,ce mai este de spus?Este viscol ce-i drept,dar de ani de zile nu s-a plantat un pom pe marginea drumului,ba mai mult s-au mai taiat si cei cativa existenti in zona reprezentantei Dacia-Renault.Chiar nu poate fi gasita o solutie?Ani de zile s-a batut moneda pe soseaua de coasta,care nu era ieftina deloc,prietenii stiu de ce!
11
2
sa ne povesteasca el cum facea cand era el prefect.sfaturi stim sa dam toti.learciu e in masura sa ne zica si el ceva.ups el nu stie sa vorbeasca si de scris ce sa mai vorbim
24
3
La INTEGRATA DE LANA era unchiul sau, nu tatal sau
11
1
Domnul Claudiu Palaz poate pare un pic nebun, si chiar este, insa fara nebunia asta nu pune lucrurile in miscare.
8
24
Cum sa nu ajunga jegul asta uman vice la cjc?poate intrebi si tu pe cineva,cum el,dar mai ales tatal lui,adica doua jeguri umane cu numele palaz,in anul 94, au falimentat INTEGRATA DE LINA.pe atunci tatal acestui vice,era director general acolo.zeci de strunguri au fost taiate la fier vechi etc.prostimea care bate din palme si striga palaz,palaz,habar nu are.dar asa sint pupatorii incuratori.atit stiu sa faca.
24
3
Are perfecta dreptate Palaz!
6
27
Astia cred ca toti sunt bugetari ca ei,vin sau nu vin la lucru,treaba ,,merge".Cum sa inchizi drumul asa aiurea,incearva sa faci ceva,fa convoaie cu un utilaj in fata si mergi.
15
4
Toata conducerea judetului sa- si dea demisia inclusiv prefectul.
24
3
Palaz cu machedonimea lui analfabeta sa se intoarca in Albania sa vedeti ce ar evolua orasul daca n-ar mai fi condus de machedoni hoti analfabeti
27
5
Palaz, du-te in ma-ta...
29
3
Cta valu drum inchis demisi toti in frunte cu jigodia Palaz
31
1
Palaz e un analfabet, uitati-va in ce hal siluieste limba romana! Cum p..da ma-si a ajuns asta vicepresedinte CJC? Vai mama noastra! E o rusine!
27
7
Platim sa nu beneficiem.mai bine nu platim e una ca sa nu beneficiem
10
3
nu il simpatizez pe palaz dar am avut curiozitatea sa ma uit la filmulet si culmea are omul dreptate, din cate am inteles maimutoii de acolo tin de scaune cu dintii iar comandamentele astea sunt frectii la picior de lemn fiecare face ce vrea sau se face ca face iar noi prostimea stam izolati fara curent si fara apa
24
19

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614