REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Palaz a luat foc! S-a delimitat de Udrea, după ce aceasta l-a lăudat pe Mazăre

Palaz a luat foc! S-a delimitat de Udrea, după ce aceasta l-a lăudat pe Mazăre

Replica API 9 iulie 2015 | 23:14 231

A dat cu „turista” fost ministru de toţi pereţii

A dat cu „turista” fost ministru de toţi pereţii

Elena Udrea

Partidul Mişcarea Populară Constanţa a reacţionat, miercuri, cu privire la declaraţiile deputatului independent Elena Udrea, privind „meritele” gruparii Mazăre-Constantinescu la dezvoltarea municipiului şi a judeţului Constanţa.

Claudiu Iorga Palaz

„Declaraţiile doamnei deputat independent, Elena Udrea, au fost făcute în calitate de turistă şi nu reprezintă punctul de vedere al constănţenilor. Partidul Mişcarea Populară Constanţa se delimitează în totalitate de declaraţiile acesteia. Considerăm că gruparea Mazăre-Constantinescu este cea care a făcut cel mai mare rău constănţenilor şi a blocat dezvoltarea, atât a municipiului cât şi a judeţului. Dacă astăzi, municipiul (şi staţiunea Mamaia) cât şi judeţul arată deplorabil, este tot vina grupării Mazăre-Constantinescu, deoarece cei care conduc azi Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa, sunt oamenii de casă ai acestoa şi sunt crescuţi politic de PSD. PMP Constanţa va rămâne un adversar de temut al grupării Mazăre-Constantinescu şi se va bate pentru constănţeni până la înlăturarea întregii grupări din structurile administraţiei locale şi judeţene”, se arată într-un comunicat emis, miercuri, de PMP Constanţa. Amintim că Elena Udrea se află pe litoral, cazată într-un complex de 5 stele de lângă Năvodari, Arena Regia, şi s-a întâlnit cu fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi cu preşedintele suspendat al CJC, Nicuşor Constantinescu. „Probabil că lucrurile se vor degrada pe măsură ce trece timpul. Am văzut construcţiile acelea pe nisip, pe care le-aş demola pe toate, aşa cum începusem să o fac. Însă, cred că mai important acum este ca ceea ce există să fie întreţinut, să existe agrement pentru cei care vin pe litoral, plajele să arate bine. (…) Efectul Mazăre însemna foarte mulţi turişti în Mamaia. Acum că era pe gustul meu sau nu, nu mai contează. Contează că Radu Mazăre era un primar care reuşea să atragă turiştii pe litoral. Vom vedea ce se va întâmpla vara aceasta şi vara viitoare. Temerea mea este că, dacă lucrurile vor continua aşa, Mamaia va pierde statutul de prima staţiune din punct de vedere al numărului de turişti”, a spus, marţi, Udrea.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614