REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Palaz a zidit intrarea în magazinul de etnobotanice din zona Spitalului Judeţean

Palaz a zidit intrarea în magazinul de etnobotanice din zona Spitalului Judeţean

Replica API 31 mai 2012 | 00:00 275

Candidatul UNPR la Primăria Constanţa,

Candidatul UNPR la Primăria Constanţa,

În plină campanie electorală, candidatul UNPR la Primăria Constanţa, Claudiu Palaz, a făcut un gest prin care a dorit să determine autorităţile să ia măsuri pentru a închide şi ultimul magazin din Constanţa care comercializează produse etnobotanice, situat pe bulevardul Tomis, în zona Spitalului Judeţean, care funcţionează sub paravanul unui sex-shop. Palaz s-a deplasat, din nou, la magazinul cu pricina, întocmai ca pe vremea când era prefectul Constanţei, când era însoţit de poliţiştii de la Crimă Organizată şi jandarmi. De această dată, Palaz nu s-a mai dus cu poliţişti, ci cu alaiul său electoral, şi nu a mai fost în control, la fel ca altă dată, ci a ridicat un zid la intrarea în magazinul de vise pentru a limita accesul în interior, folosind BCA şi ciment. Înainte de toate, fostul prefect a pus pe cineva să cumpere ceva "iarbă" de la magazinul respectiv, pentru a se convinge că drogurile încă se mai vând.

"Mazăre este singurul vinovat"

"Pe vremea când eram prefect, am luptat pentru închiderea magazinelor de vise, iar acesta este singurul care a mai rămas şi care sub titulatura de sex-shop, vinde în continuare droguri şi vinde în continuare moarte copiilor din Constanţa. Am hotărât ca astăzi să închid acest ultim magazin, am dovada clară că încă se vând droguri în acest magazin. El încă mai funcţionează pentru că este tolerat de Primărie. Cu acest zid simbolic eu consider că l-am închis. Dacă va mai funcţiona, este datorită lui Radu Mazăre. El este principalul vinovat pentru că se tolerează acest lucru. Am filmările de la camerele de supraveghere şi ştiu exact ce se întâmplă la acest magazin. Cu această ocazie trag un semnal de alarmă pentru DIICOT şi pentru cei care au în lucru aceste dosare cu acest individ, să demareze anchete pentru el. Sunt dosare deschise de pe vremea când eram prefect, ei trebuie doar să-şi facă treaba. Acum, că s-a schimbat guvernarea, se tolerează, de fapt, presiuni pe instituţiile statului, să nu se soluţioneze acest caz. Ei îl pot închide, dar nu vor, ăsta este adevărul. Şi Mazăre poate să facă acelaşi lucru, dar nu doreşte", a declarat Claudiu Palaz. La acţiunea întreprinsă de el, pe lângă susţinători, mass media şi lumea adunată, la faţa locului şi-au făcut apariţia şi angajaţii unei firme de pază, crezând că este vorba de scandal. Aceştia au înţeles că, de fapt, este un gest simbolic şi o acţiune electorală, motiv pentru care s-au retras.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614