REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Palaz, atac virulent la adresa lui Făgădău

Palaz, atac virulent la adresa lui Făgădău

Replica API 19 februarie 2016 | 00:03 268

Claudiu-Iorga Palaz

Claudiu-Iorga Palaz, preşedintele MP Constanţa, îl acuză pe Decebal Făgădău, viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, de neputinţa de care acesta a dat dovadă în relaţia dintre Primăria Constanţa şi firma Polaris M. Holding. “Acesta a întârziat nejustificat constituirea Primăriei Constanţa ca parte civilă în dosarul de corupţie aflat pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Mai mult decât atât, Interimarul nu a urmărit interesele firmelor contribuabile din Constanţa, neaducându-le la cunoştinţă acestora că se pot constitui parte civilă în dosarul mai sus menţionat, în vederea recuperării taxei de gunoi plătită către Polaris M. Holding de către aceştia, în baza unui contract nelegal”, a declarat Claudiu Palaz în cadrul unei conferinţe de presă. De asemenea, preşedintele MP ştie şi cauza acestei situaţii. “Lipsa de reacţie a Interimarului faţă de Polaris M. Holding este datorată unui teren de 1.000 mp, care se află la această dată în proprietatea lui Făgădău. Fac precizarea că acest teren a fost achiziţionat de către socrul acestuia cu doar 30.000 de euro, în condiţiile în care vânzătorul a plătit la rândul său pentru acest teren, doamnei Maria Martin, un preţ de cinci ori mai mare, respectiv suma de 150.000 de euro”, a explicat Claudiu Palaz.

Totodată, în cadrul conferinţei, Claudiu Palaz l-a acuzat pe preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, că, prin intermediul soţiei, în calitate de reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice, a trecut cu vederea modul defectuos de achiziţionare de către Nicuşor Constantinescu al elicopterului multifuncţional ce s-a prăbuşit în lacul Siutghiol, unde şi-au pierdut viaţa salvatorii SMURD. „Sunt convins că nu este prima dată când în calitate de reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice, soţia preşedintelui PNL, Gheorghe Dragomir, a pus umărul la încheierea de contracte între Consiliul Judeţean, prin Nicuşor Constantinescu şi firmele aservite acestuia”, a menţionat Palaz.

De asemenea, Claudiu Palaz a acuzat faptul că reforma PNL-ului şi PSD-ului Constanţa este de ochii lumii. De ce? „Referitor la nedelimitarea Organizaţiilor PNL Constanţa şi PSD Constanţa de deputatul Mădălin Voicu, consider că răspunsul acestora a fost dat la data de 17.02.2016, în plenul Parlamentului, când reprezentanţii acestora l-au protejat pe Mădălin Voicu în vederea ridicării imunităţii, dovedind încă o dată că USL trăieşte”, a adăugat Claudiu Palaz.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218