REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz: "Blatul PNL- PSD continuă şi la Constanţa"

Palaz: "Blatul PNL- PSD continuă şi la Constanţa"

Replica API 8 decembrie 2015 | 20:16 281

În media inregistrari ale sedintei PNL Constanţa, în care se dezbat criteriile de integritate „pe care PNL le flutura prin fata electoratului, doar, doar va mai creste in sondaje.

Dar, incredibil, de fapt aceste criterii, ca si sondajele PNL, sunt doar praf in ochi, smecheriile continuand in spatele usilor inchise, la sediul PNL”, susţine Claudiu Palaz, preşedintele Mişcării Populare-Constanţa, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Cum, domnilor parlamentari PNL vă permiteți să vă sfatuiti candidatii la functii alese sa faca smecherii pentru a scapa de criteriile „impuse” de conducerea centrala a PNL?

Ba mai mult, dati exemplu de buna practica un primar care este prieten de suflet cu presedintele PSD Constanta si ii indrumati pe candidati sa faca precum acesta, si anume: sa divorteze pentru a scapa de unele criterii de integritate!

Ce alte poveţe le mai dati, domnilor Hasotti si Dragomir? Sa faca fals in declaratii pentru a nu vedea electoratul ca aveti dumneavoastra, cei din PNL, contracte cu autoritati conduse de PSD? Sau sa isi masluiasca cazierele pentru a nu se vedea daca sunt condamnati pentru fapte de coruptie?

Rusine, domnilor parlamentari Hasotti si Dragomir! Am crezut ca m-am grabit cand am afirmat ca trebuie sa fiti aruncati la groapa de gunoi a istoriei politice! Dar, nu! Nu am gresit, pentru ca nu va deziceti de obiceiurile vechi din politica constanteana, si anume: BLAT cu PSD Constanta si cu gruparea Mazare-Constantinescu”, se mai arată în comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108