REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Palaz, candidatul PNL la Primăria Constanţa?

Palaz, candidatul PNL la Primăria Constanţa?

Replica API 31 iulie 2015 | 23:57 256

Fostul prefect „sparge” ecranele televiziunilor seară de seară

Fostul prefect „sparge” ecranele televiziunilor seară de seară

Claudiu Palaz

Fostul prefect al judeţului, Claudiu Palaz, dă din pinteni să ajungă primar al municipiului Constanţa sau, dacă nu se poate, măcar să încurce grav socotelile altora. Cutiile poştale „gem” de pliante cu figura hotărâtă a candidatului Palaz, care invită constănţenii să spună ce fel de politician îşi doresc pentru oraşul lor; de asemenea, există şi un clip de promovare a lui Claudiu Palaz pe internet, prin care ni se prezintă realizările acestuia din mandatul de prefect, în opoziţie cu nerealizările fostului primar Radu Mazăre.

Evident, nu puteau trece neobservate nici desele apariţii televizate ale lui Palaz, la anumite posturi de televiziune centrale. Preşedintele PMP Constanţa „sparge” ecranele când la B1, când la Romania TV, făcând un adevărat tur al platourilor de televiziune. Dacă luni e la B1 TV, atunci marţi e la Romania TV, miercuri e din nou la B1 TV şi aşa mai departe, însă nu vă gândiţi că ţinteşte vreun post de conducere în Bucureşti! Nu, strategia este aceea de a fi remarcat de politicienii cu funcţii de conducere de la Bucureşti, aşa încât aceştia să exclame: „El este candidatul!”. La PMP, Palaz nu ar avea probleme legate de validarea lui pe poziţia de candidat al partidului la Primăria Constanţa, însă strategia lui merge mai departe, spun politicieni de la Bucureşti care au sesizat mişcarea fostului prefect, ba mai mult, susţin că există şi anumite tatonări. Conform unor liberali bucureşteni, intenţia lui Claudiu Palaz este aceea de a obţine şi sprijinul PNL la alegerile locale din 2016. De altminteri, în cadrul unui intreviu acordat cotidianului „Replica” de Constanţa, Claudiu Palaz spunea acum câteva luni că speră ca în 2016, la alegeri, să existe o colaborare PMP - PNL, la nivel de judeţ, poate şi la municipiu. Nu de alta, dar şi PMP a sprijinit PNL-ul în turul doi de la prezidenţiale - adăuga acelaşi Palaz. Dacă fostul prefect va demonstra până în toamnă, dincolo de vizibilitate şi notorietate (atât la Constanţa, cât şi în Capitală, prin desele apariţii televizate), că are în sondaje şi suficientă intenţie de vot, nu este exclus ca liberalii să cadă la înţelegere cu el. Filiera unei eventuale înţelegeri nu ar avea neapărat legătură cu liderii PNL de la Constanţa, care în mod clar îl preferă pe Robert Boroianu drept candidat. Conform surselor noastre, girul liberal pentru Palaz ar putea veni tocmai din Capitală. Iar dacă de la centru vine ordin de la Constanţa, se execută, nu se discută.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102