REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Palaz, către liberali: 'Văd că aveţi curaj de când aveţi candidat importat'

Palaz, către liberali: 'Văd că aveţi curaj de când aveţi candidat importat'

Replica API 23 august 2018 | 00:43 327

Schimb interesant de replici la şedinţa Consiliului Judeţean, între aleşii PNL şi vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz. Pentru că liberalii comentau, Palaz le-a transmis acestora: "Văd că aveţi curaj de când aveţi candidat importat. Va trebui să vă schimbaţi şi meniul...", la care un consilier judeţean PNL l-a întrebat dacă are ceva cu Mohammad Murad. Reacţia lui Palaz a fost: "Nu".

Rămâne însă amuzamentul replicilor dintre Palaz şi liberali, care au concluzionat, ulterior, că vicele CJC a gafat atunci când a comentat despre meniu: "Ne sugera cumva că ar fi o problemă că domnul Murad este musulman?", s-au întrebat liberalii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai Palaz si penelistii aia se iau la cearta ca interlopii pentru teritoriul de stapanit. Mai crede cineva ca fiecare din parti are oferte bune in folosul fraierilor alegatori? Dupa atatia ani de tepuieli,doar sa fii cacat cu ochi si sa te lasi cumparat ca sa votezi cu astia ce nu pot decat sa continue picajul judetului.
1
0
ma-ta a imbatranit , nu mai face bani , iar tu nu produci din cersit ! tu nu poti sa te caci , daca nu consumi nimic , n-ai cum ! vad ca te dai seful aurolacilor , dar nu exagera , astia iti dau la muie si daca nu rumegi te pedepsesc ! mars in mortii ma-tii de sluga , la canal cu tine , in wc !
0
0
Radu Cristian care s-a pus pe daramat garaje fara nici-un aviz al CL si fara niciun proiect benefic Mangaliei, a fost si el la intalnire! Spalati-va pe cap cu el cu tot ca-i un kkat de om.
2
0
nu ma 11:31,iti dau tie sa te-inbuibi cu tot cacatul pizdii ma-tii de pesedeu muist ! Muie dragnea,muie pesede !!! Cu cacat mult !!! De data asta al meu.
2
1
PNL-istii din Constanta vor sa ii manance banii lui Murad. Cam atata ii duce capul.
1
1
ai uitat ca te-ai pisat pe tine la miting ? muistule tu mananci cacat de foame si sugi pula de sete !
6
1
Nu stiu nimic de Murad asta, dar stiu de Fagadau si Palaz si toata gasca spurcata de machidoni analfabeti din Administratie. Suntem satui de blocurile si abuzurile si indiferenta lor pentru civilizatie. In ultimile decenii de administratie sub papucu lu Amzare si Fagadau, s-a dus draq orice urma de Istorie si Cultura si bun simt. Asadar, Oricine Altcineva ar veni la Administratie, este binevenit. De astia suntem satui.
5
2
ACEASTA ESTE VALOAREA PNL ului.NU AU UN OM AL LOR, DE FAPT SUNT PRAFFFF!PDL isti ANALFABETI!
7
3
Liberali sau dat la Baglavale si capuri de oaeee,,beeeeee.
3
2
Ca de obicei, noi, Liberalii, ne bucuram la orice cacat ornat cu sclipici, cum ar fi ...lol...o masa. FRIPTURISTI PATETICI din CARAGIALE. Asta e tot ce noii liberali au invatat de la contemporanul lor Patriciu. Sa sara dupa fenta oricarui arab. PNL e MANA MOARTA.
5
2
acest nemernic este un cacat cu ochi analfabet pe care ma intreb eu de ce nu-l ia denea-ul sa-l bage la parnaie ! Multa muie palaz,muie dragnea,muie pesede !!! Cu cacat !!!
10
5
Discriminare! A sugerat ca meniul contine berbec.... de import.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102