REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Palaz cere demisia lui Mazăre

Palaz cere demisia lui Mazăre

Replica API 8 aprilie 2014 | 00:00 172

Claudiu Palaz - preşedintele Partidului Mişcarea Populară, filiala Constanţa- solicită demisia lui Radu tefan Mazăre, primarul Municipiului Constanţa, ca urmare a tragicului accident soldat cu moartea a 3 tinere, în incendiul de la restaurantul Beirut din data de 5 aprilie.

"După incendiul din fatidica noapte de 5aprilie, a doua zi, duminică, primarul Mazăre a convocat toată primăria, tunând şi fulgerând.

Motivul: Găsirea unei soluţii pentru a aloca fonduri familiilor tinerelor decedate. Aceasta după ce a văzut revolta rudelor victimelor care cereau socoteală.

Ce vrea să acopere Mazăre cu gestul lui:

1. Faptul că, localul nu avea autorizatie de funcţionare dată de primărie, pentru că nu îndeplinea condiţiile de funcţionare, iar obligaţia verificării acestor condiţii îi revenea lui Mazăre ca primar?

2. Localul avea autorizatie dată de primărie, dar cu încălcarea flagrantă a condiţiilor de funcţionare ?

În ambele cazuri, Mazăre este principalul vinovat de decesul tinerelor, ori, pentru că este un incompetent, ori pentru că a luat şpagă, dând autorizaţie după bunul plac!

Constănţenii trebuie să vadă "Pădurea, nu copacii". Trebuie să vadă mafia locală şi incompetenţa acesteia, nu pompierii de la IGSU, care împing maşinile datorită proastei dotări.

Cât vor mai tolera constănţenii praful în ochi aruncat de Mazăre pentru a-şi ascunde golăniile?

Când vor stârpi această mafie locală?

Sunt intrebari pe care trebuie să şi le pună fiecare locuitor al Constanţei.

PMP îi cere lui Mazăre să iasă public şi să răspundă la întrebările formulate, răspunsul acestora uşurând desfăşurarea anchetei privind decesul celor 3 fete nevinovate .

Claudiu Palaz - preşedintele PMP, filiala Constanţa- ii cere lui Mazăre demisia şi să se pună la dispoziţia organelor de anchetă, deoarece îl consideră ca fiind principalul vinovat, pentru că trebuia să verifice funcţionarea legală a localului în care a avut loc incendiul.", se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367