REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Palaz: Cred că este timpul ca administraţia să nu mai tolereze “şmecherii Constanţei”

Palaz: Cred că este timpul ca administraţia să nu mai tolereze “şmecherii Constanţei”

Replica API 11 aprilie 2017 | 22:53 608

Mişcarea Populară Constanţa, prin preşedintele Claudiu Palaz, referitor la situaţia legată de ”Casa Bănescu” (primul primar al Constanţei), imobilul cu valoare istorică, care se află în situaţia de a fi distrus din cauza unei construcţii lipite de edificiul istoric, va depune în următoarea şedinţă de Consiliu un proiect de hotărâre.

Ţinând seama de faptul că în imobilul situat pe Bulevardul Tomis nr. 110 îşi desfăşoară activitatea Serviciul de Taxe şi Impozite al Primăriei Constanţa (SPIT), în acest sens Primăria Constanţa plăteşte o chirie pentru deţinerea spaţiului (18.000 Euro/lunar), iar imobilul respectiv, proprietatea lui SC Eden SRL, este cel care afectează clădirea, care este prinsă în patrimoniu şi este cunoscută drept ”Casa Bănescu” (proprietatea Primăriei), proiectul de hotărâre de consiliu va avea ca obiect:”Compensarea plăţii chiriei datorate de către Primărie către SC Eden SRL ca urmare a desfăşurării activităţii a SPIT Constanţa, cu suma necesară reabilitării monumentului istoric, sumă ce va fi plătită de Primăria Constanţa”.

Suntem convinşi că în acest sens se va face o analiză corectă şi cei vinovaţi vor suporta distrugerile cauzate monumentului istoric, iar Primăria Constanţa nu va mai fi nevoită să plătească reabilitarea din banii constănţenilor. ''Cred că este timpul ca administraţia să nu mai tolereze “şmecherii Constanţei” şi să nu le mai acopere mofturile şi aroganţele! Compensarea chiriei cu valoarea necesară reabilitării, pe care va fi nevoită să o plătească autorităţile locale, este o soluţie CORECTĂ, atât faţă de Primărie, cât şi faţă de constănţeni'', susține Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terenul vis-a-vis de omv brotacei chiar pe colt spatiu verde care e pe numele lu tactu cum l-ai cumparat cu pensia lui?
0
0
sa mori tu claudiule ca ai facut vreodata in viata ta un ban cinstit ?! sau iti propui de acum incolo nu-ti iese ca nu ai cum sa-ti schimbi caracterul
1
0
Oare investitia facuta in ferma ta o ai trecuta in contabilitate?
2
0
normal la mafia din DNA si basaului cretin se vede de la o posta doar ca sa-si pastreze functia , ce nu va este clar chiar nu vede-ti? a patit ceva cretinu de basescu ? asa si imputitu asta a facut numai si numai rau in special Mangaliei cu jegosu asta de radu : si patesc ceva ? tare as vrea sa vad DNA-ul ca vine sa verifice pe ce a cheltuit jigodia asta bani nostri timp de 4 ani si ce are de gand sa faca in continuare
4
1
CREZI TU CA E TIMPUL ASA. UITE EU CRED CA II TIMPUL SA O DECALOTEZI SI SA EXECUTI O FELATIE TU ALA FACATOR DE FITILE PE BANUL CONSTANTENILOR. REPREZENTANT AL BASULUI.
3
1
Vrem sa te vedem la bulau
6
1
Pentru tine urmeaza alte dosare grele. Grele!
7
1
Bai mafiotule nu mai ai loc la furat de astia; deh sunt hoti mai mari ce sa-i faci. Poate va intalniti la puscarie toti.
7
1
pai domnule Iorga Palaz, nu faceti parte din administratie?
7
0
Este bine totusi sa fie aranjat un soatiu deteriorat decat sa platesti chirie sa i umpli de bani pe mafiotii vechi pe spinarea constantenilor barfitori care critica pe orcine le ar strica afacerile de borfasi de partid psd din clica care mai de care arunca cu noroi crezinduse arhitect
5
0
ce cladire ,monument istoric,facuta la 2014?varuita cu var,alba si caramida aparenta grena?daca a fost vreodata monument,nu cred,decit o casa veche. de-a lungul timpului a fost maltrata de cei care au functionat acolo si a ajuns acum un kisch...ferestre din pvc albe?sa se vada imaginile initiale ale cladirii transformata intr-un surogat.ne dam mari ca e patrimoniu.....sa fim seriosi.cautati documentele planurile initiale..
3
3
Smecherii vechi si sa venim noi, smecherii mai tineri si mai ipocriti! Cand oare o sa scape Constanta de acest personaj patetic?
9
1
Palaz mai cere cateva demisii!
9
1
tu nu faci parte din gasca imputita de smecheri???Ai muncit vreo ora in viata ta???
14
1
Ce mincinos cu dosar penal! Doamne fereste el nu se numara printre acei smecheri... e un sfant. Intrebarea mea este de unde are el bani sa se intretina? A muncit vreo zi in viata lui?
13
2
CE GRIJULIU ESTE.CAND ERA PREFECT NU ERA ASA DE GRIJULIU FE PROBLEMELE CONSTANTENILOR.CEVA TIPIC LA NOI IN POLITICA
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367