REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Palaz, despre excluderea sa din UNPR: "Fiindcă n-am fost de vânzare, m-au pus alţii pe tarabă"

Palaz, despre excluderea sa din UNPR: "Fiindcă n-am fost de vânzare, m-au pus alţii pe tarabă"

Replica API 4 iulie 2012 | 00:00 140

Lipoveanu se leapădă de fostul prefect

Lipoveanu se leapădă de fostul prefect

Au mers împreună la alegerile locale din 10 iunie, iar acum "au divorţat". Fostul prefect al judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, a fost exclus luni seara din UNPR. Preşedintele Organizaţiei constănţene a UNPR, George Lipoveanu, susţine că decizia a fost luată, luni, în cadrul unei şedinţe de partid.

"Din cei 26 de oameni prezenţi la şedinţă, 24 au hotărât excluderea lui Claudiu Iorga Palaz din partid şi retragerea sprijinului politic. O lună cât a fost campanie electorală nu a trecut pe la noi, şi-a făcut singur campanie. Nu ne jucăm de-a şoarecele şi pisica. Nu am cum să-mi pun pe toată lumea în cap pentru el. Probabil acesta a fost jocul lui", a declarat, pentru "Replica", George Lipoveanu. Claudiu Iorga Palaz, fostul prefect al Constanţei, a rămas aproape fără replică la declaraţiile preşedintelui UNPR, George Lipoveanu, privind excluderea sa din partidul din partea căruia a candidat la alegerile locale din 10 iunie a.c. "Am rămas mut, nu am replică la ce spune Lipoveanu. Azi-noapte s-a întâmplat şi astăzi a început lumea să mă sune şi să mă întrebe. Vi se par argumentele Lipoveanu date de un om care ştie politică? Pentru cine am muncit, pentru cine am scos procente, pentru cine am scos trei consilieri?", se întreabă Palaz. Acesta susţine că Lipoveanu o să arate constănţenilor valoarea partidului la proximele alegeri. "Sunt convins că Lipoveanu o să arate valoarea partidului, pe Constanţa, în toamnă şi atunci o să vedem dacă Lipoveanu a avut dreptate sau Palaz a avut dreptate. Cum să spună că nu a fost vorba de consilieri? Ce este prosteala aceasta? Postul acela de consilier este dreptul meu, câştigat pe voturi şi pe muncă. Pentru că nu am fost de vânzare, m-au pus alţii pe tarabă", a declarat Claudiu Iorga Palaz.

Alexandra VASILE, Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102