REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Palaz despre Tusac: "Nu am mai pomenit aşa cetăţean disperat ca el"

Palaz despre Tusac: "Nu am mai pomenit aşa cetăţean disperat ca el"

Replica API 31 decembrie 2011 | 00:00 131

Prefectul se pregăteşte de noi plângeri penale: împotriva primăriţei din Cernavodă

Prefectul se pregăteşte de noi plângeri penale: împotriva primăriţei din Cernavodă

Despre problemele municipiului Mangalia, mai exact despre fostul primar, Claudiu Tusac, a vorbit vineri, 30 decembrie, prefectul Claudiu Palaz, după conferinţa susţinută împreună cu Avocatul Poporului. Prefectul a precizat că ceea ce s-a întâmplat la Mangalia a fost ceva inedit.

"Nu am pomenit aşa cetăţean disperat, cum este Claudiu Tusac. Pentru acelaşi obiect, cu toate că am obţinut suspendare de fiecare dată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), a cerut din nou suspendarea ordinului prefectului, pentru acelaşi obiect. Ieri (29 decembrie) am avut din nou termen, am recuzat instanţa, şi bineînţeles că ÎCCJ ne-au menţinut iar suspendarea şi ne-au dat termen în ianuarie. Deci a băgat de 4 ori acţiune, pentru acelaşi lucru: 3 pe Înalta Curte şi unul pe Tribunal, toate identice", a afirmat Palaz.

Sorin Andrei, lăudat de Claudiu Palaz!

"Noi am făcut un control acolo, vreau să spun că nu e nimeni în Primăria Mangalia, au spus că au dispoziţie să nu dea nici un act angajaţilor Prefecturii. Sorin Andrei (viceprimarul liberal ales de consilierii din Mangalia - n.r.) a făcut în aşa fel încât a dat drumul la căldură şi la apă caldă, cu toate că înainte spuseseră că nu există viaţă după Tusac. Vreau să vadă că nu e chiar aşa, Sorin Andrei a arătat că şi fără Tusac se poate", a afirmat Palaz. Totodată, el a anunţat că săptămâna viitoare, imediat după minivacanţa de Revelion, va formula noi plângeri penale.

Prefectul a anunţat evenimentele lui 2012

"De săptămâna viitoare fac plângeri penale pentru Nicuşor Constantinescu şi pentru Mariana Mircea, pentru abuz în serviciu. Nu am cum să accept variantele astea, cu hotărâri judecătoreşti care nu sunt puse în aplicare. Ţipă ca din gură de şarpe că nu accept nişte hotărâri judecătoreşti, Mariana Mircea a făcut plângere penală că nu am vrut să-l eliberez din funcţie pe viceprimar. De ce nu dă drumul la numirea omului pentru comisia de referendum? Avem acelaşi lucru, hotărârea judecătorească. Ea nu face un abuz acum? Sau Nicuşor Constantinescu nu face abuz? Cam astea sunt evenimentele care vor urma, şi mai sunt şi altele, în 2012", a mai spus Claudiu Iorga Palaz, prefectul Constanţei.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218