REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Palaz explică de ce Festivalul Berii este aprobat abia după debut

Palaz explică de ce Festivalul Berii este aprobat abia după debut

Replica API 25 aprilie 2017 | 00:00 319

Consilierii județeni sunt convocați vineri, 28 aprilie a.c., într-o ședință ordinară! Un proiect de hotărâre care a stârnit vâlvă este cel referitor la proiectul privind aprobarea organizării evenimentului „Festivalul Berii – Editia 2017”, de către Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

În mediul online, oamenii nu-și explicau cum un eveniment poate fi aprobat după ce începe. În replică, Claudiu Palaz, vicepreședintele CJC a explicat: “Noi îl aprobăm pentru că atunci este ședința. Dar asta nu înseamnă că ar putea fi oprit evenimentul în sine. Noi încercăm o super transparență! Centrul Teodor Burada are deja sumele alocate. Decontările pentru eveniment se vor face după data de 28. Pe noi ne interesează ca banul public să fie adus la cunoștința CJC-ului și acest lucru se va face la sfârșit. În fața Curții de Conturi putem justifica cum am cheltuit banii cronologic. Nu este nici o ilegalitate”. Amintim că prima ediție a Festivalului Berii se va desfășura între 26 aprilie - 1 mai 2017. Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expozițional Constanța. Vor fi prezenți cei mai renumiți producători de bere, cu peste 36 de sortimente. Pe lângă aceștia, vor participa cu stand propriu și producatori de bere artizanală, atât din Constanța, cât și din Republica Moldova. Programul festivalului începe la ora 10.00 și se închide la ora 24.00. Printre invitați amintim: Bere Gratis, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Nightlosers, Compact, Trupa Veche, Fly Project, DJ Project și Giulia, Gipsy Casual, Haiducii, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
claudiule, berea blonda trebuie sa vina ca si femeia blonda....dupa ce ajungi la locatia din mamaia ????
0
0
Daca se spune ca adevarul e in vin,de ce nu ar fi cultura in bere? Cum valorile Romaniei de acum sunt cele pe care cu greata le tot vedem la conducerile tuturor firmelor,institutiilor,pai sa admitem ca a fi betivan de bere inseamna de fapt a fi un om de cultura,....ce mai....
0
0
Bai Palazu mic, fost prefect, in domeniul de activitate la unei scoli de arta apare ca domeniul de activitate vanzarea de bere si un festival al berii? Jenant!
2
0
Claudelu:"Beeeeeee behehehehe meeeee beeeeehhheeeee behehehe beeehhhe. Behehheee meeeeeee beeeee mehehheeee beeee behehehehe mehehehe meeee beeeee behhheheeee!"
5
0
Festivalul lui PAPUC si la propriu si la figurat.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367