REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Palaz face praf varianta ALDE la Consiliul Judeţean: 'Unul mai bun nu avem, altul mai sărac nu ne trebuie'

Palaz face praf varianta ALDE la Consiliul Judeţean: 'Unul mai bun nu avem, altul mai sărac nu ne trebuie'

Replica API 12 septembrie 2018 | 23:17 401

Claudiu Palaz, preşedintele PMP Constanţa, reacţionează faţă de varianta la Leo Tănase să fie viitorul vicepreşedinte al CJC din partea ALDE! Critica lui Palaz este extrem de dură.

Iată textul integral:

"Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, având în vedere ultimele mișcări din spațiul politic constănțean, referitor la mutările politice ale lui ALDE privind încetarea mandatului vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța din partea formațiunii ALDE, face următoarele precizări:

Referitor la demersurile viitoare ale lui ALDE, în spatele cărora se află deputatul Gerea Andrei, formațiunea politică Mișcarea Populară, prin consilierii județeni, NU VA SUSȚINE DEMERSURILE ALDE pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

Considerăm că nu facem altceva decât să ne delimităm de un drum pe care Andrei Gerea a ținut să îl arate de la bun început, și anume că ALDE are propria ”foaie de parcurs” și nicidecum pe cea a constănțenilor, de multe ori blocând proiecte inițiate de Mișcarea Populară, proiecte care erau în favoarea cetățenilor, dând directive reprezentanților ALDE din cadrul Consiliului Județean Constanța, să ”trântească proiectele lui Palaz”.

Consider că demersul PMP este de bun augur în cadrul Consiliului Județean Constanța, iar prin acest demers nu-l vom mai lăsa pe ”jucătorul” Gerea să se joace cu soarta constănțenilor după bunul său plac, a declarat Claudiu-Iorga Palaz".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a LEGIFERAT. Bine.
0
2
acest individ a furat in TOT CE SE PUTEA FURA este specializat in principal pe furatul terenurilor din patrimoniu comunelor bineinteles ca are protectie totala din parte lucratorilor statului roman care nu ii fac nimic . draga PALAZ stai linistit ca vor iesi la iveala toate faptele tale de infractor notoriu Mangalia ,Navodari ,23 August,Castelu ,Agigea, Deleni,Eforie astea sunt localitatile jefuite de tine
3
1
Poza arata concentrarea puternica pe care o are la servici, ca deh si-a facut rost de unul. Se pregateste cred de airsoft. Nu-i o problema institutiile statului verifica cum s-a dat un spatiu catre firma cu airsoful de catre Consiliul Judetean. L-o fi dat Learciu sau oaia asta turbata?
4
2
Asta cu Claudiu Palaz "face praf" imi place mult.
4
2
Altul mai prost ca Learciu nu exista....
8
4
Psd si masoni au inventat boala cu porci straini a rugat porci sa infinteze boala in ri
1
2
Puie MPM a ajuns mache sa conduca Constanta. Tutuiene vezi ca pierzi si presul de sub picioare. In fapt de ce mai trebuie si Tutuianu ca doar asta poate sa le faca pe toate, el profesionistul sef. Sef la Consiliu vrea, Primar vrea, Parlamentar vrea insa de dat ceva pentru Constanta nu prea. Numai pe japca, Podul Agigea, strada inchisa sa-si faca casa, ce vrei, bugetar saracul
8
3
miroase rau,,pooola moarta.
9
1
Vezi ca te-ai stricat. Cand te ridica parchetul? Miroase ingrozitor in jurul tau!
13
3
Varianta alde contine etnobotanice
3
6
Alt machidon imputit....
13
3
Cum a ajuns partidul lui Basina stapan pe judetul Constanta?
14
2
Foaia ta de parcurs unde duce? Doar nu la interesul constantenilor...
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369