REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Palaz: Făgădău a fost uns candidat la un hotel din Mamaia

Palaz: Făgădău a fost uns candidat la un hotel din Mamaia

Replica API 2 septembrie 2015 | 21:55 229

Dezvăluire

Dezvăluire

Claudiu-Iorga Palaz

Precampanie sau neprecampanie, cert este că PMP şi PSD n-au loc unii de alţii la Constanţa, aşa că preşedintele formaţiunii locale a „popularilor”, Claudiu-Iorga Palaz, susţine că ştie „din surse sigure” că fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre şi preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, au avut o întâlnire cu viceprimarul cu atribuţii de primar, Decebal Făgădău, în care cei doi au fost de acord ca ultimul să fie desemnat candidatul PSD pentru Primărie, în 2016. Palaz mai precizează că gestul nu ar fi fost posibil dacă Mazăre şi Constantinescu nu ar fi primit „garanţii în privinţa contractelor arhicunoscute deja pe plan local”.

„Făgădău s-a întâlnit cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu la Flora, săptămâna trecută. Asta o știu din informații sigure. I s-a pus mâna pe cap: „da mă, bine, te susținem ca să ne ții contractele în continuare!” Și pentru asta a fost anunțat Făgădău ca primar după întâlnirea de la Flora. (...) Totuși, să nu uităm că Felix Stroe este o variantă neagreată nici de Mazăre, nici de Constantinescu. Făgădău rămâne marioneta lui Mazăre și Constantinescu. Dar, pe Felix Stroe îl interesează mai mult județul decât Primăria Constanța. Și, până la urmă, e și normal! Făgădău trebuie să fie în stare să se bată singur, nu să se bazeze pe Stroe. Stroe are pătrățica lui acolo!”, a spus Palaz, pentru Replica.

PSD Constanța a anunțat recent candidații pentru localele din 2016 și, potrivit președintelui Organizației Județene Constanța a PSD, Felix Stroe, Decebal Făgădău este opțiunea PSD pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar Cristinel Dragomir, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, va fi sprijinit pentru a ocupa fotoliul de președinte al aceleiași instituții.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614