REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Palaz i-a cerut primarului din Tuzla să fie transparent cu deplasările din Franța și Emiratele Arabe

Palaz i-a cerut primarului din Tuzla să fie transparent cu deplasările din Franța și Emiratele Arabe

Replica API 13 martie 2018 | 00:08 449

În cursul zilei de azi, 12.03.2018, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a solicitat primarului comunei Tuzla, Reșit Taner, să comunice numele participanților la cursurile desfășurate în Franța și Emiratele Arabe în perioada 2015-2016, precum și bugetul cheltuit în această activitate.

Potrivit Raportului Curții de Conturi, rezultatul acțiunii de audit desfășurate la Unitatea Administrativ Teritorială a comunei Tuzla asupra contului anual de execuție bugetară pe anul 2016, s-a constatat angajarea și plata unor cheltuieli nelegale cu deplasări în Franța și în Emiratele Arabe Unite, efectuate în perioada 2015-2016, cursurile în cauză nefigurând în programul de pregătire profesională a funcționarilor publici din cadrul aparatului primarului comunei Tuzla și nefiind legate de activitatea Primăriei.

”Solicit edilului Primăriei Tuzla să pună la dispoziție informații cu privire la participanții și cheltuielile aferente cursurilor desfășurate în Franța și Emiratele Arabe, în condițiile în care aceste cursuri nu figurau în programul de pregătire profesională a funcționarilor publici.

Este de datoria lui să dea dovadă de corectitudine și transparență și să înlăture orice suspiciune de fraudă care tronează asupra sa”, a spus Claudiu Palaz.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un sifon imperial... bravo Palaz sa ne pupi in pula pe toti de la Tuzla, si pe mine primarul de la Tuzla sa ne sugi pana nu mai poti, bravo mie am fost sa ma plimb e vreo problema?
1
3
lasati-l in pace. un om bolnav trebuie lasat in pace. lui ai trebuie liniste sa se reculeaga si sa se pregateasca pentru ce urmeaza pentru ca o sa-i fie foarte greu
0
0
Palaaaaz mai mai baiatule ALUPIGUS mai tu si mamata dragule.Ce dku ai sa faci dup mandatu asta de 4 ani ai sa schelalai iar pe linga Bese sa te asigure undeva bugetat desigur.Borasc daaaa cind iti vad fata.
3
1
Aceeasi situatie este si la Castelu unde,angajati ai primariei impreuna cu familiile lor fac dese deplasari in Franta si TurciaNe intrebam cu ce bani pt ca toata comuna zace in mizerie,fara gaze,fara drumuri ,fara canalizare,cu drumuri noroite si cabluri de curent atarnate in pari de lemn i cartierul nou.In schimb avem acelasi primar de cca 20 ani care impreuna cu angajatii nu stiu decat sa ne sfideze prin postarile lor din Franta,Turcia si toate statiunile montane.Dorim transparenta !
6
0
Eu declar ca este cel mai corect om. Nu va mai luati de el. Este un profesionist. Este spuma marii. De la el vine lumina. Prin el sufla vantul in eoliene. El v-a facut cadou podul de la Agigea. Fara el acest oras piere. Fara el ne ducem de rapa.
1
4
Jepcaru asta este inca in libertate???
5
0
La pietreni cum detii ferma palazu mare??esti cel mai bandit
4
1
Sa comunice si dl Palaz de unde a avut bani tatal lui sa cumpere atatea terenuri. Se da marele cinstit, un lucrator la stat care are milioane de euro...
4
2
Draga colega laaaasa idiotenia si pupincurismul si nu mai face treaba de mintuiala pt a-ti justifica leafa.Fa treaba si atiit.Crezi ca degeaba am mutat cab din teritoriu de buuun ce erai.Fara ranchiuna i-ti comunic direct pe acesta cale esti JAAAALNI da da.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218