REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Palaz îi cere edilului din Mangalia bugetul cheltuit pe avocați

Palaz îi cere edilului din Mangalia bugetul cheltuit pe avocați

Replica API 11 noiembrie 2017 | 00:18 612

În cursul zilei de ieri, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz a depus cererea cu nr. de înregistrare 61407/09.11.2017 către Primăria Mangalia, prin care i-a solicitat edilului urbei să specifice bugetul cheltuit pe onorariile avocaților și numele acestora, pentru anul financiar 2015.

Potrivit Raportului Curții de Conturi și a Deciziei nr. 52 din data de 16 decembrie 2016, rezultatul acțiunii de audit desfășurate la Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Mangalia asupra contului anual de execuție bugetară pe 2015, s-a constatat angajarea și plata nelegală a unor cheltuieli cu onorarii avocați, în condițiile în care serviciile nu au fost corect evaluate, onorariile fiind calculate pe baza unor valori nefundamentate.

”Solicit edilului Primăriei Mangalia să pună la dispoziție informații cu privire la cheltuielile și efectuarea plăților către firmele de avocatură, să menționeze numele avocaților, procesele pe care le-au reprezentat și câte dintre acestea au fost câștigate. Consider că este de datoria noastră, a tuturor, să fim informați, în condițiile în care Curtea de Conturi a stabilit un prejudiciu bugetar, cauzat de angajarea nelegală a unor cheltuieli pentru avocați. Cetățenii Mangaliei au nevoie de transparență și corectitudine, iar primarul Radu Cristian trebuie să dea dovadă de toate astea!”, a punctat Claudiu Palaz.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ORDINAR te-a facut mata.
0
0
Domnule vice nu mai tulbrati apele in judet ca stiti ca s-a redeschis dos pt trafic de influenta al dvs la emiterea titlurilor de proprietate, si trebuie sa spun adevarul la DNA ca altfel nu bate cu a celorlalti martori pe care i-ati pus sa semneze pv de punere in posesie jumate la ei jumate cesiune la tata-su lu Aurica. Asa ca mai usor cu inf publice ale altora, spuneti-le mai intai pe ale tale care sunt publice rau .Apropo grija si cu banii stransi pt mobilierul din biroul tau de prefect si zugravirea prefecturii. o fi mita n-o fi om vedea
1
0
Stai linistit ca trebuie sa vina si ziua pentru ceea ce ai facut tu!
1
0
Bai Claudiule nu ne mai pune la tot felul de falsuri pt ca Radu C nu este Tusac pe care l-ai facut zero la solicitarea lui Iorgus, Omul se bazeaza si daca isi vede de treaba lui nu-l lua de prost. Cred ca ar trebui sa stai in banca ta ca sa nu-ti aduc aminte cum m-ai pus sa trec toate terenurile tale de la 23 August pe numele tatalui meu. Fii mai rezervat ca nu incalca RADU C legea asa cum insinuezi tu. Ce-ai fi vrut sa se lase aparat de juristi care raspund la comenzile voastre, E mult mai abil decat il crezi, Si roaga-te sa nu vorbeasca despre firmele tale de pe la Petreni, ar avea ce spun
6
0
Mai Claudiule intreaba-te cum ai facut presiuni pt terenurile pe care le-ai luat de la Costinesti, Kogalniceanu, Petreni, 23 August, Sacele prin tot felul de persoane interpuse. Cred ca ar fi bine sa te predai cat mai repede si apropo cauta un AVOCAT BUN ca nici nu stii tu ce stim noi toti cei cu care ai lucrat, Putina decenta nu ti-ar strica si nu te gandi ca trecutul nu te urmareste. Ai multi scheleti in dulap si zicala hotul striga hotul e un slogan f bun pt tine. Incearca sa fii corect si nu te mai da fecioara ca NU ESTI, Desigur orice informatie publica poti sa o cunosti .
14
0
Palaz poate ne spune el cum a luat tacsu 3.000.000 euro pe un teren pe care s-a facut podul nou de la Agigea.Nu de alta dar il cumparase cu cateva luni inainte cu 150.000 euro.
12
0
raducu ...ce faci tata? te-a prins regele hotilor si pe tine...o dati voi 2 la pace..un teren ceva ...sunteti specialisti in asa ceva...mama ta si tatal lui sunt bogati multumita voua...
3
2
Cc.tu astaa ajuns mai nou si organ de control si nu stiam? E doar un organ genital.bafta
6
1
De ce nu ii aresteaza pe acest primar care timp de 5 ani a distrus orasul cu statiuni cu tot si a tinut in mizerie si intuneric orasul de unde are acest mafiot bani ditamai vila terenuri dibtr un amarat de bugetar chiar nu doreste dna sa stie despre ce hotii a facut in trecut in Cta cu clanul Mazare si acum cu casele de avocatura si gruparea de la Cta adusa anume sa talhareasca Mangalia catuse direct .
2
7
Ma doare in plua. Ce poa sa imi faca Palaz?
3
3
Talharul Radu Cristian a cheltuit peste un milion de euro pe avocatul Grimberg. Spaga incasata de Radu Cristian a fost 300 000 euro cash.
5
6
Palaz vorbeste de transparenta si de respectarea legii? Bai limbricule tu umblii liber pentru ca derbedeii din DNA sunt varza cu carne.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218