REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Palaz îi provoacă pe candidații la Europarlamentare: Aveți curaj să faceți o dezbatere? Aveți ce învăța de la Traian Băsescu!

Palaz îi provoacă pe candidații la Europarlamentare: Aveți curaj să faceți o dezbatere? Aveți ce învăța de la Traian Băsescu!

Replica API 15 mai 2019 | 23:03 450

Președintele Partidului Mișcarea Populară Constanța, Claudiu Iorga Palaz, a transmis o scrisoare deschisă candidaților la europarlamentare Rareș Bogdan (PNL), Rovana Plumb (PSD), Norica Nicolai (ALDE), Dacian Cioloș (USR PLUS) și Victor Ponta (ProRomânia) în care le transmite să discute despre Europa, despre atribuțiile unui europarlamentar sau despre problemele Europei. „Nu mai bateți câmpii!”, le solicită politicianul constănțean.

În rândurile următoare, redăm scrisoarea deschisă făcută publică de președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz: „Doamnelor și domnilor candidați la Europarlamentare, discutați despre Europa! Nu mai bateți câmpii! Am decis să vă transmit această scrisoare ca urmare a faptului că de când a început campania pentru alegerile europarlamentare se discută în spațiul public (de către dumneavostră) despre orice, dar numai despre atribuțiile unui europarlamentar sau despre problemele Europei, NU! Faceți mitinguri, mergeți la televiziune, bântuiți țara intoxicând românii cu povești naționale sau locale, dar nimic despre atribuțiile pe care le veți avea dacă ajungeți în Parlamentul European! Oare care este motivul?

Vă este frică să spuneți problemele care există în Europa? Vă este frică să vorbiți despre geopolitica europeană? Sau orice este legat de atribuțiile unui europarlamentar? Nu! Nimic din toate acestea. Eu cred că sunteți doar „HABARNIȘTI”.

Mai exact, nu aveți habar cu se se mânăncă această „meserie”! Doar vă place că este frumos și dă bine să ajungi acolo în Parlamentul European! Nu contează că de fapt voi aveți nevoie de o „călăuză” să vă arate ușile acelei clădiri. Nu! Voi vreți acolo pentru că „dă bine”! Știți oare ce va trebuie să faceți pentru țară? Știți oare ce va trebuie să faceți pentru Europa? Știți cum va trebui să negociați pentru cetățenii României? Vă spun eu: habar nu aveți!

Acesta este motivul pentru care fac apel la dumneavoastră să veniți cu picioarele pe pământ și să nu mai bateți câmpii, intoxicând românii cu subiecte care nu sunt legate de Parlamentul European. Îmi doresc să mă contraziceți și să spuneți că știți ce va trebui să faceți ca europarlamentari, dar nu veți avea curajul să o faceți (fie vorba între noi). De ce? Pentru că vă este frică! Nu știți nimic despre ce se întâmplă și despre cum funcționează și care este mecanismul Parlamentului European!

Totuși vă dau o sursă să arătați românilor cu sunteți buni! Că sunteți pregătiți pentru a fi aleși în Parlamentul European! Vă provoc să cereți prin stafurile de campanie ale partidelor dumneavoastră o dezbatere publică între candidații poziționați pe primele două locuri ale listelor dumneavoastră, prezentate românilor pentru a fi votate! O dezbatere doar pe teme legate de politici externe, clar și la obiect! Cu se obiective vă veți prezenta în Parlamentul European și cum le veți transpune în realitate pentru România? Ce spuneți? Aveți curaj? Știu, veți spune că nu v-ați făcut temele. Nu este nimic!

Tocmai de aceea vă transmit spre studiu și pentru a învăța, un CD cu înregistrarea conferinței de presă de la Constanța a președintelui Traian Băsescu, în care discută clar și transparent despre Europa. Vă asigur că aveți ce învăța.

După, vă provoc să propuneți organizarea acelei dezbateri legate de Europa (dacă aveți curaj) și să învățați să explicați românilor ce veți face pentru ei din postura de europarlamentar și să nu mai bateți câmpii cu intoxicări nerealiste și inutile în timpul unei campanii pentru Europarlamentare!”.

Comandat de Partidul Mişcarea Populară - PMP, codul unic de identificare atribuit mandatarului 41190004.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII, mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! Tot Base le-a taiat ghearele hraparete sacalilor la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu SPECIALII godaci psd ai lu DRACnea care ne mananca tot bugetul si ne omoara pe toti. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA INGROPATI TARA SI PE NOI TOTI! HOTILOR, CRIMINALILOR
1
0
Nu sunt fan al nici unui partid , dar ma intreb ce ar avea cineva de invatat de la acest chior care ne.a taiat salariile , pensiile , sporurile si orele suplimentare acumulate la acea vreme ? La noi in tara in momentul de fata nu avem ce vota , toti sunt niste infractori ordinari. Partidele sunt grupuri infractionale organizate .
2
1
Si ce vrei sa demonstrezi prin asta? Ca nu are legatura cu tine palaz. Tu esti un infractor de provincie care nu ai parasit judetul
2
0
Palas, oaie capiata zice si el cate ceva, poate poate mai aduna un vot. Nevolnicule, toata Constanta de abia asteapta sa iti dea in cap la vot HUUUUooooo
4
1
Partidul Marinarului si al Parasutei
4
2
Tare de tot hahalera asta de Palas. Base bea si sclavul Palas se imbata. Palas, poate ne spui tu de ce nu este pe liste? Macar sa pui gheata in pahare? Esti de rasul curcilor ba baiatule
6
1
Ai uitat cand mergea la reuniuni in afara si statea singur cuc ,nu-l baga nimeni in seama ce politica externa cunoaste boschetarul ala ?
5
3
Ce ai patit Palaz ti-a suflat Basescu in nas dupa ce a baut o sticla de Jony Walker si te-ai inbatat.
8
2
Statul roman sa-l dea in judecata pe traian basel pt declaratii false si sa plateasca toate salariile incasate ca presedinte de stat timp de doua mandate. A mintit in acte ca nu are dosar de ciripel si a ajuns presedintele tarii fraudulos.
9
2
La puscarie... Idiotul asta securist a furat bani pentru plata coardei de Udrea... Ce poate sa spuna bisnitarul praduitor la Securitate...
8
2
roadele profesionalismului d-lui basescu incep sa se vada din ce in ce mai mult. sunt fosti presedinti care s-au retras in liniste cand le-a venit sorocu, omul asta nu si nu. nu cred ca mai avem nevoie de experienta sa, a demostrat-o in cele doua mandate
10
3
Invatati de la petrov cum sa ciripiti fara probe...
8
1
Aici are dreptate.in materie de cunostinte politice de discura despre europa tratate functionalitate structura politica regionala toata clasa politica ar trebui sa noteze si sa asculte. Printre putinele calitati ale omului basescu.nu este vreun imaculat dar in materie de politica externa base da clasa tuturor di n romania si multora din lume.si cine nu recunoaste asta fie sunt limitati fie sunt sustinatori fanatici ai ciumei fie nu inteleg nici cele mai elementare lucruri despre politica externa.la orice ora base matura cu ei pe jos in materie de politica externa ue nato onu
8
8
Boschetele ar putea invata doar cum sa bea.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614