REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Palaz lămureşte ‘misterul’ Bisericuţelor de Cretă de la Murfatlar: există un dosar al Poliţiei încă din 2016

Palaz lămureşte ‘misterul’ Bisericuţelor de Cretă de la Murfatlar: există un dosar al Poliţiei încă din 2016

Replica API 3 aprilie 2019 | 00:19 642

INTERVIU

INTERVIU

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, îşi menţine solicitarea de demisie a lui Sorin Colesniuc din funcţia de director al Muzeului de Istorie şi Arheologie din Constanţa (MINAC), susţinând că regretă votul dat în favoarea raportului de management prezentat de acesta în şedinţa din 29 martie a.c.

Palaz îi reproşează lui Colesniuc faptul că a minţit în plină şedinţă, după ce anterior a fost aprobat raportul de activitate, şi a refuzat ajutorul pe care CJC i-l oferea în sensul igienizării sitului de la Bisericuţele de Cretă din Murfatlar.

De asemenea, vicepreşedintele CJC susţine că nu este singurul sit unde muzeul, de-a lungul timpului nu şi-a făcut treaba. „Au siturile în grijă, prin urmare ce i-a împiedicat să ceară bani pentru ecologizare?”, a afirmat Palaz, adăugând, în referire la Colesniuc: „Nu aţi mai văzut oameni cu carte care să nu ştie să mute un pai?”.

Răspunzând unei întrebări dacă nu cumva demersul său legat de situaţia Bisericuţelor de Cretă are, ca substrat, nemulţumirea din PSD vis-a-vis de faptul că Sorin Colesniuc a permis o emisiune a Realităţii Tv în incinta MINAC, Claudiu Palaz a respins vehement aceste „speculaţii”. „Situaţia legată de situl de acolo îmi era în atenţie înainte ca emisiunea la care faceţi referire să fi avut loc. De fapt, situaţia de la Murfatlar face obiectul unui dosar penal la Poliţie încă din 2016. Mi-a fost adusă la cunoştinţă situaţia, de unde şi demersul meu. Ba, mai mult, în afară de igienizare, colegii de la CJC din subordinea mea au făcut demersuri la Ministerul Culturii pentru valorificarea Bisericuţelor de Cretă. Aţi sesizat că mulţi oameni nici nu ştiau de existenţa lor, iar alţii se întreabă de ce nu este permis accesul vizitatorilor acolo...”, a mai declarat Palaz.

Însă, explicaţiile complete legate de această situaţie, dar nu numai, le-a oferit Claudiu Palaz în cadrul unui interviu acordat cotidianului „Replica”. Vă oferim o primă parte a acestui interviu – VIDEO:

https://www.replicaonline.ro/au-gasit-motiv-sa-forteze-schimbarea-din-functie-a-lui-colesniuc-l-au-prins-cu-mizeria-sub-nas-la-bisericutele-de-creta-de-la-murfatlar-386646/

https://www.replicaonline.ro/colesniuc-despre-inspectia-lui-palaz-la-complexul-rupestru-a-mers-in-fundul-curtii-si-a-inceput-sa-demonteze-o-platforma-386716/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Palas nu mai reprezinta PMP de mult. Este trup si suflet PSD
3
0
Nu mai stergeti comentariile jegosilor care sunteti in cardasie cu el
6
0
Pe oricare lista il vad pe individ nu votez!!! E plictisitor de corup
5
0
Titlul corect era Palas ne lamureste inca o data ca e o lepra.
5
0
duuuute ba si lasane cu harneala lasane.nu o sa mai prinzi un alt mandat.rezolvarea ta ii in privat s-au asistenta sociala.regurgitez de fiecare dat cint de vad vb.
6
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
5
0
Palazu mic vrea si el sa fie bagat in seama, vrea si el sa faca ceva.
6
0
Palaz, nu ti-ai facut singur plangere penala ca in loc sa fii la servici, sa castigi banii de salariu la care contribuim toti, tu dadeai interviuri la ziare? Esti platit din banii nostri handicapatule mental sa faci treaba nu sa stai pe la ziare, televiziuni sau sediul PMP unde esti toata ziua numai la birou nu. Marsavule si atarnatorule ce esti
6
1
Ca in filmele cu prosti... Colesniuc a facut curatenie in situl arheologic cu oamenii pe care ii are angajati la muzeu, iar Palaz ii cere demisia pentru ca nu mai poate el sa faca igienizarea cu firme agreate de el. Colesniuc a postat pe pagina sa de Facebook fotografii facute inainte si dupa igienizare. Cine este interesat, poate sa vada cum minte Palaz...
9
0
In campanie a promis la toata lumea, promisiuni desarte. Minte fara frica la 4 ani odata si puternic in fiecare zi. Gunoiule
10
0
Un om de nimic, un turnator, agramat si nestiutor de carte.
11
0
Cat poate minti omul asta este devastator. Si cati bani a bagat in ziarul asta isi mai lua un Mertan. Cert este ca a luat o miue de nu-l spala nici Marea Neagra. S-a facut de rahat nu numai in Constanta, ci in toata tara. Si cei de la Buc s-au sesizat si-l tot intreaba daca de la PMP mai primeste directia sau Stroe este peste Basescu
12
0
ATAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
10
0
Partidul Marinarului mai exista inca? Tineti minte cand Iorga Palaz asta o lauda pe Udrea? hahahaha
14
0
Nu v-ati opus niciodata politizarii institutiilor statului.Voi,intelectualii,cercetataorii,profesorii ati stat cu mana in san cand trebuia sa va revoltati. Nu v-a pasat.V-ati lasat divizati de bolsevici,de politruci,de mediocri,de analfabetii functionali.Acum aveti ce meritati.Aveti politica,in farfurile,in chiloti,in pat,in fund,in aer,in birou,in cimitir,aveti analfabeti de genul lui Palaz peste tot.Sa va ia dracu si pe voi.
14
2
Nu se opreste, are senzatia ca este cel mai destept si corect! Bleeeahhh
17
0
Stie el...cu Touaregul prefecturii...numele Iorgilor pe toate Masinile
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614