REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Palaz: "Mai aduc 200 de persoane de la PDL. Şi ei şi deputatul Gheorghe vin la Mişcarea Populară"

Palaz: "Mai aduc 200 de persoane de la PDL. Şi ei şi deputatul Gheorghe vin la Mişcarea Populară"

Replica API 1 februarie 2014 | 00:00 274

Demolarea Partidului Democrat Liberal pe ritmurile impuse de proaspătul partid înregistrat, Mişcarea Populară, continuă. Lovitura de proporţii pe care Elena Udrea a dat-o fostului partid s-a făcut cu televiziuni, blitz-uri şi persoane marcante din rândurile PDL, care au aderat la Mişcarea Populară.

Senatorii Andrei Voloşevici, Ciprian Rogojan şi deputaţii Florin Popescu, Florin Secară şi constănţeanul Florin Gheorghe, alături de europarlamentarul Cristian Preda, care a anunţat cu această ocazie că va candida pentru un nou mandat la Parlamentul European, s-au alăturat Mişcării Populare.

Vestea a căzut ca un trăznet la Constanţa, unde PDL a reacţionat vehement, prin vocea liderului Christian Gigi Chiru: "Plecarea Elenei Udrea din PDL însemnă eliberarea partidului de energiile negative. Organizaţia Constanţa îi păstrează doamnei Udrea o amintire cel puţin tristă. Doamna Udrea a făcut numai rău organizaţiei Constanţa, dar şi Partidului Democrat Liberal, prin intrigile sale. Nu pot decât să îi doresc doamnei Udrea să facă şi Mişcării Populare tot atât bine cât a făcut organizaţiei PDL Constanţa".

Serialul de "şoc şi groază" a continuat cu episodul Florin Gheorghe. Deputatul constănţean nu a avut nici o reacţie după anunţul "racolării" sale în rândurile "popularilor", însă liderul PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz şi europarlamentarul Cristian Preda au confirmat că adeziunea lui Gheorghe este o simplă formalitate. Mai mult, Palaz susţine că deputatul "şi-a dorit de mult timp să se alăture PMP". Dacă vestea a fost năucitoare pentru PDL Constanţa, Preda a înlăturat o parte din dubii: "Sunt în drum spre Sighişoara, acolo unde se vor prezenta aceşti oameni care au aderat la Mişcarea Populară. Va fi toată echipa, în formaţie completă", a menţionat Preda, pentru Replica.

De partea cealaltă, Palaz jubilează şi anunţă noi lovituri aplicate PDL, prin "racolarea" a încă 200 de persoane, din rândurile OSV-iştilor, după cum a menţionat pentru Replica de Constanţa: "Este 99 la sută că Gheorghe va face acest pas. El şi-a dorit dintotdeauna să vină la Mişcarea Populară. Nu ştiu ce l-a reţinut. Şi-a dorit. Eu n-am vorbit cu Florin Gheorghe de foarte mult timp, dar ştiu pe unde şi-a exprimat el dorinţa. Asta, garantat, voia să vină la MP. Dar, cu mine, nu a discutat niciodată. Adeziunea va trebui să o semneze la Constanţa, nu este nici un fel de problemă, bineînţeles că îl primim. Ce era de venit de la PDL, de la activişti, au venit şi mai sunt venit pentru faptul că am reuşit să discutăm cu ei. Gheorghe, acum, vine singur. Mai sunt încă 200 de persoane care trebuie să vină, dar vreau să facem, ca să nu se mai interpreteze că sunt, că nu sunt, un eveniment unde vor fi toţi prezenţi, să îi vedeţi. După cum v-am învăţat, eu nu mint. Chiar sunt oameni, membri de la PDL, oameni care muncesc, OSV-işti, aceşti 200 care vin", a declarat Palaz, pentru Replica.

Pe lângă Elena Udrea şi Cristian Preda, la PMP s-au alăturat Daniel Geantă, Ciprian Rogojan, Petru Movilă, Andrei Voloşevici, Dragoş Gunia, Marius Isăilă, Ion Ariton, Florin Popescu, Florin Secară, Theodor Paleologu, Adrian Gurzău, Romeo Rădulescu, Camelia Bogdaneci şi Florin Gheorghe.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369