REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Palaz: "PNL nu există la nivel local. Ruperea USL va fi o scuză pentru PSD să nu mai dea bani primarilor liberali"

Palaz: "PNL nu există la nivel local. Ruperea USL va fi o scuză pentru PSD să nu mai dea bani primarilor liberali"

Replica API 23 decembrie 2013 | 00:00 206

Liderul PMP Constanţa se amuză pe seama liberalilor

Liderul PMP Constanţa se amuză pe seama liberalilor

Partidul Mişcarea Populară derulează în această perioadă o campanie prin care doreşte să informeze cetăţenii din judeţul Constanţa în legătură cu "bilanţul negativ" al unui an de guvernare USL. Potrivit informaţiilor furnizate de PMP, în fiecare localitate din judeţ sunt distribuiţi, de săptămâna trecută, fluturaşi cu sloganul "Un an îngropat", un an în care, potrivit reprezentanţilor partidului, "minciunile semnate de Ponta şi Antonescu au dus România pe cel mai prost drum posibil".

De asemenea, deşi mizează pe sfărâmarea alianţei de guvernare, PMP nu are aşteptări spectaculoase pe plan local. Contactat de Replica de Constanţa, preşedintele filialei locale a PMP, Claudiu-Iorga Palaz, susţine că o eventuală rupere a USL ar putea avea loc la începutul anului viitor. "2014 îl văd pentru români rău. Dacă rămâne USL la guvernare, va fi dezastru, vor face ţara praf. Părerea mea e că USL se rupe, aşa văd, cel puţin, în teritoriu. El nu mai funcţionează, e doar pe undeva pe hârtie, dacă te iei după declaraţii. Sunt şi muşchi umflaţi din partea unuia sau altuia. Rămâne să vedem. E posibil să fie doar un joc de glezne, dar ar fi prea mincinoşi să arate doar la televizor că vor să se rupă. Din ce văd la televizor, ei arată că se rup. Cred că se rupe la sfârşitul lui ianuarie sau începutul lui februarie", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Claudiu Palaz. Totodată, Palaz consideră că ruperea USL ar reprezenta o scuză pentru PSD să nu-şi mai susţină financiar foştii aliaţi din teritoriu. "La nivel local, nu ştiu dacă există PNL la guvernarea judeţeană. Din punctul meu de vedere există doar PSD şi grupul de interese, adică ruperea nu va influenţa nimic la nivel local. Dar, ar putea fi o motivare în plus faţă de primarii PNL din judeţ, care nu vor mai primi fonduri absolut deloc de la Consiliul Judeţean. Oricum, n-au primit bani în perioada protocolului USL, de aceea zic că nu va fi un impact prea mare. Prin urmare, PSD va avea un motiv în plus să nu le mai dea bani la nivel judeţean. Părerea mea e că oricum se va ajunge într-o criză", a mai afirmat Palaz.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614