REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Palaz: "Ponta e supărat pe mine că l-am făcut ghem pe Nicuşor şi l-am dat pisoilor să se joace cu el"

Palaz: "Ponta e supărat pe mine că l-am făcut ghem pe Nicuşor şi l-am dat pisoilor să se joace cu el"

Replica API 8 noiembrie 2011 | 00:00 86

Prefectul Claudiu Palaz este blogger cu simţ al umorului. Cel puţin aşa vrea să demonstreze cu ultima sa postare pe www.claudiupalaz.ro, unde textul este însoţi de o imagine mai mult decât haioasă. Iată şi textul prefectului:

"Mă bucuram aseară că s-a încheiat referendumul marca Nicuşor Constantinescu, pentru a putea reintra în normalitate, să tragem linie după atâta risipă de bani şi energie fără niciun rost căci, repet, nimeni şi nimic nu ameninţă unitatea administrativ-teritorială. E ca şi cum peste o săptămână cineva, trezit subit într-o intersecţie, ar propune un referendum pentru desfiinţarea ţărmului Mării Negre. Dar nu, dacă n-a ieşit votul aşa cum trebuia să iasă, pentru că de! judeţul Constanţa era exemplu de feudă pesedistă sub conducerea Mazăre-Constantinescu, lupta trebuie să continuie! Vorba lui Dandanache: "luptă, luptă şi dă-i şi dă-i şi luptă... şi eu mă-nţeledzi tocmai acum să rămâi pe dinafară", adică... fără ciolanul numit Consiliul Judeţean Constanţa. Dandanache al nostru, înfrânt pe propriul teren, cheamă întăriri, de la centru.

Şi iată că-şi face apariţia procurorul Ponta care sare să-şi apere bastionul măzărist de la malul mării, despre care abia acum îşi dă seama că este un uriaş cu picioare de lut ce stă să se prăbuşească şi, asemeni înecatului, dă disperat în toate părţile, doar-doar ar mai salva ceva din onoarea, care onoare? între noi fie spus, lui Nicuşor. Şi neavând argumente, pentru că am demontat pas cu pas, pe lege, toate matrapazlâcurile pe care erau obişnuiţi să le facă fără ca nimeni să aibă curajul şi forţa să le contracareze, a recurs la ultima soluţie la care se pricepe: calomnia. Da, domnule Ponta, m-aţi calomniat şi-mi rezerv dreptul de a vă acţiona în instanţă. Dar dincolo de asta, vă sfătuiesc să deschideţi mai bine ochii şi să vedeţi realitatea: cu un preşedinte al unei organizaţii judeţene PSD care vă sfidează în văzul lumii, fluturându-vă şedinţe foto ca motivaţie pentru lipsa de la lucrările Consiliului Naţional al partidului, şi, pe deasupra, insinuând că oricare dintre dumneavoastră aţi proceda la fel, nu e de mirare că PSD plus PNLşi-au dovedit impotenţa într-o acţiune în care totul, dar absolut totul a fost organizat în propria ogradă, având toate pârghiile posibile şi imposibile la dispoziţie! Poate că de aceea sunteţi atât de supărat pe mine: că v-am arătat adevărata realitate din judeţul Constanţa! Şi nu vă convine deloc ceea ce vedeţi. Căci, într-adevăr, de la un zdrobitor 68% pe care vi-l promisese cu surle şi trâmbiţe Nicuşor, vă treziţi, după prelungiri nelegale ale "meciului", cu un procent de 30-40%, şi acesta tras de păr! Închipuiţi-vă ce şifonat ar fi ieşit preşedintele organizator de referendum dacă votarea s-ar fi încheiat, conform procedurii prevăzute de lege, la ora 20.00. Un adevărat dezastru!".

Notă: Facem precizarea că trucajul cu pisica este preluată de pe site-ul prefectului Claudiu Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218