REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Palaz: Ponta să renunţe la metehnele de ofiţer acoperit!

Palaz: Ponta să renunţe la metehnele de ofiţer acoperit!

Replica API 22 iunie 2015 | 00:30 249

Premierul îi cere lui Iohannis să-l pună interimar pe Oprea

Premierul îi cere lui Iohannis să-l pună interimar pe Oprea

Victor Ponta

Premierul Ponta a anunţat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere preşedintelui Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest interval. Oprea va avea inclusiv atribuţia de a conduce şedinţele de guvern.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Ponta, aflat la spitalul din Istanbul, nu precizează cât anume va mai sta în Turcia, spunând doar că medicii au decis că poate fi externat, dar că trebuie ca, în următoarele 7 zile, să parcurgă zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente şi supraveghere.

“Ulterior acestor proceduri, va trebui ca două săptămâni să fac fizioterapie şi tratamente de recuperare înainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fără sprijinul unor mijloce medicale permanente / în maxim 28 zile îmi pot relua activitatea normală, urmând să continui recuperarea timp de 6 luni”, a scris Ponta pe Facebook.

Partidul Mişcarea Populară manifestă înţelegere şi compasiune pentru problemele medicale ale oricărui cetăţean român, în particular pentru cetăţeanul Victor Ponta, dar nu este clar de ce a plecat în Turcia exact când trebuia să se prezinte la DNA şi de ce medicina românească nu este bună pentru el. Vicepreşedintele PMP, Claudiu Ioga Palaz, îi cere lui Victor Ponta să fie transparent faţă de cei care l-au trimis în Parlament şi să comunice deplasările sau acţiunile pe care le ia în cazul în care pleacă din ţară.

“De cand s-a întors din deplasarea de la Baku unde s-a îmbolnăvit de menisc după ce a strănutat Putin, Victor Viorel Ponta se ascunde în continuare de români, necomunicând prin nici-o sursă deciziile pe care le ia. Exemplu, deplasarea de la Baku şi deplasarea în Turcia. Ţinerea sub secret a acestor lucruri sunt apucături de ofiţer sub acoperire şi nu de ales al poporului roman”, susţine preşedinte PMP Constanţa.

Gorghiu: Ponta este premier în exil, încearcă victimizare prin fax. Să demisioneze astăzi, tot prin fax

Premierul Victor Ponta bate în retragere într-o variantă nedemnă prin delegarea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, dorind să cumpere timp, dar fiind un “fel de autosuspendare”, afirmă copreşedintele PNL Alina Gorghiu, adăugând că Ponta ar trebui să demisioneze astăzi.

“Victor Ponta bate în retragere, într-o variantă nedemnă. În ciuda unei situaţii medicale, cred că prim-ministrul Victor Ponta doreşte să cumpere timp, negăsind o altă ieşire din situaţia gravă în care ne-a pus. E un fel de autosuspendare, după ce a încercat toate tertipurile posibile şi imposibile”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Ea apreciază că Ponta trebuie să demisioneze, demisia putând fi acceptată tot prin fax. “Oricând s-ar întoarce, orice ar delega, Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia. Acum nu este altceva decât un prim-ministru în exil, care încearcă o campanie de victimizare prin fax, nimic altceva. Ponta trebuie să-şi dea demisia azi! O acceptăm tot prin fax”, a conchis Gorghiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218