REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Palaz, postare pe blog, despre referendum: "Stttt!...să nu-l treziţi pe Nicuşor"

Palaz, postare pe blog, despre referendum: "Stttt!...să nu-l treziţi pe Nicuşor"

Replica API 30 octombrie 2011 | 00:00 119

Prefectul Claudiu Palaz şi-a luat în serios rolul de persoană care are un blog, aşa că iată ultima sa postare:

"Nicuşor Constantinescu vrea referendum. Cu orice preţ! Chiar dacă ne costă pe noi, locuitorii judeţului Constanţa, 20 de miliarde de lei vechi. Chiar dacă drumurile judeţene sunt praf şi pulbere, chiar dacă instituţiile de cultură aflate în grija Consiliului Judeţean au fost lăsate de izbelişte, iar artiştii aruncaţi în stradă, chiar dacă Spitalul Judeţean Constanţa e într-o stare jalnică, chiar dacă... şi lista poate continua. În ciuda unor priorităţi stringente, Nicuşor vrea referendum. De ce?

Chiar credeţi că Nicuşor-cel-adormit-în-intersecţie s-a trezit brusc, a luat la cercetat arhivele naţionale, răsfoind filă cu filă documentele de la 1858 încoace pentru a ne convinge că o reformă administrativă în mileniul 3 pune în pericol... ce? Binele judeţului? Binele ţării? Nu! Pune în pericol existenţa Consiliului Judeţean Constanţa, în fruntea căruia Nicuşor stă cocoţat de prea mult timp, într-un cuib călduţ şi izolat, din care i-ar fi foarte greu să-şi ia zborul, căci doar prin puterea pe care i-o conferă această funcţie mai poate jongla cu milioanele şi urla fără teamă la primari, şantajându-i cu nealocarea de fonduri. De când nu a mai fost Nicuşor prin satele înnoroite ale judeţului pe care-l conduce de mai bine de şapte ani? Sau... mai bine zis, a bătut vreodată judeţul în lung şi-n lat, de la Gârliciu la Cotu Văii, sau de la Sinoe la Dobromir? Cu siguranţă, NU! Altfel şi-ar fi dat seama că în judeţul pe care-l administrează de două mandate există uliţe ca la 1800, că o reformă administrativă trebuie aplicată, dar nu conform principiului "Ori să se revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica" pe care el şi ai lui par să-l fi adoptat, principiu ce ne menţine captivi în timp.

Judeţul Constanţa nu se va desfiinţa. Doar Consiliul Judeţean şi locul din fruntea acestuia. Adică fotoliul lui Nicuşor! Dacă nu vreţi să-i stricaţi liniştea, mergeţi la vot, dar în vârful picioarelor. Stttt!...să nu-l treziţi pe Nicuşor", scrie prefectul pe www.claudiupalaz.ro.

PDL putea alege varianta observatorilor la referendum, spune Palaz

Referitor la referndum, întrebat sâmbătă de Replica de Constanţa ce urmează să facă, prefectul nu a comentat decât că: "Putea fi aleasă varianta observatorilor".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614