REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Palaz s-a luat de Făgădău, pe tema „Beirut”: „Depăşiţi stadiul de secretară!”

Palaz s-a luat de Făgădău, pe tema „Beirut”: „Depăşiţi stadiul de secretară!”

Replica API 14 iulie 2015 | 00:04 221

Claudiu-Iorga Palaz

Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a adresat primarului interimar Decebal Făgădău o scrisoare deschisă în care l-a luat la rost. Palaz sugerează în scrisoare că dacă activitatea restaurantului Beirut era oprită la timp de Primăria Constanţa, cele trei fete care au ars de vii ar fi trăit astăzi: „Vă somez să ieşiţi public si să explicati de ce a fost nevoie să moară arse de vii 3 tinere nevinovate în incendiul de la Restaurantul Beirut din Municipiul Constanţa, pentru incompetenţa administraţiei constănţene? Dacă nu vedeţi legătura, domnule interimar, vă explic eu! Sunteţi la fel de vinovat pentru moartea celor 3 tinere, ca oricare altul care va fi găsit vinovat în prezenta cauză. Şi, pentru a înţelege, (pentru că vă faceţi că nu înţelegeţi) de ce sunteţi vinovat, vă rog să răspundeţi la următoarele întrebări:

"1. Restaurantul criminal Beirut avea autorizaţie de funcţionare eliberată de Primăria Constanţa?

2. Când aţi efectuat ultimul control pentru a verifica modul cum funcţiona (în condiţii improprii) restaurantul menţionat?”.

3. Care este serviciul din cadrul Primăriei Constanţa care a dat aprobare pentru modificările clădirii?

4. Dacă aţi constatat că nu are autorizaţie de funcţionare, de ce nu aţi sesizat autorităţile competente ale statului pentru a opri desfăşurarea activităţii restaurantului criminal Beirut?

5. Restaurantul Beirut se număra printre agenţii economici care au sponsorizat acţiunile sociale ale Primăriei Constanţa?

6. Consideraţi că dacă activitatea Restaurantului criminal Beirut era oprită la timp de instituţia al cărei interimar sunteţi, cele 3 fete care au ars de vii, ar fi trăit azi?

Vă mai zic încă o dată, domnule interimar al lui Mazăre: Aveţi curajul şi fiţi bărbat de stat! Depăşiţi stadiul de secretară a lui Mazăre! Găsiţi vinovaţii din Primăria Constanţa pentru moartea celor 3 tinere nevinovate! Sau cereti-vă măcar scuze constănţenilor, pentru că mai mult de atât nu sunteţi în stare!”, a spus Palaz în scrisoarea către Făgădău".

Amintim că în martie 2014 trei fete au ars de vii, iar o a patra a suferit arsuri grave, într-un incendiu izbucnit la restaurantul Beirut, din Constanţa, deţinut de George Karam.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218