REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Palaz se laudă cu realizările lui, în replică la acuzațiile lui Lupu. Video

Palaz se laudă cu realizările lui, în replică la acuzațiile lui Lupu. Video

Mirela PASCAL 8 februarie 2023 | 00:00 2165

Relațiile dintre Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, și Claudiu Palaz, fostul vicepreședinte al CJ, în prezent consilier județean PMP, nu au fost niciodată cordiale. Sunt mai mult decât adversari politici și, ori de câte ori se întâlnesc în ședințele de consiliu, nu ezită să-și arunce săgeți unul altuia. Și, nu neapărat în consiliu. Recent, Lupu l-a atacat public pe Palaz, acuzându-l că pozează într-o victima a sistemului și că a dormit pe bani publici. În replică, Palaz îl invită, chiar și în studioul Replica, pe șeful CJ la o dezbatere live,  pentru a pune pe masă, fiecare, realizările din primii trei ani de mandat.

Palaz se lauda cu realizarile lui, in replica la acuzatiile lui Lupu. Video

Un consilier județean care a ales ca scandalurile să-i definească întreaga „carieră politică” uită adesea să ia în considerare consecințele acțiunilor sale. Este un maestru al minciunilor în mediul online pe care le răspândește aproape zilnic. Claudiu Iorga Palaz a trimis către presă un comunicat în care recunoaște că a votat bugetul Direcției de Pază a Județului Constanța, fără să știe practic pentru ce a ridicat mâna în sala de ședințe. Alarmat de situație, cel care a dormit, ani buni, pe banii statului în diverse funcții publice pozează acum într-o “victimă a sistemului”. Situația este simplă și clară la Direcția de Pază a Județului Constanța și ar trebui să o cunoașteți, domnule Palaz, pentru că datează din anul 2016, anul în care deveneați vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.  Atunci, Agenția Județeană a Finanțelor Publice Constanța a stabilit, în mod eronat, calitatea Direcției de Pază a Județului Constanța ca persoană impozabilă în materia TVA pentru serviciile prestate în beneficiul instituțiilor publice. (...).“, a transmis preşedintele CJC, Mihai Lupu.

Palaz se lauda cu realizarile lui, in replica la acuzatiile lui Lupu. VideoMihai Lupu

Palaz: Îl invit la o dezbatere timp de două ore

Continuând în aceeași notă cu care ne-a obișnuit, Claudiu Palaz nu a ezitat să-i dea replica președintelui CJ, și nu oricum, ci reamintindu-i, prin intermediul nostru, toate realizările sale din primii ani de mandat la Consiliul Județean Constanța. Realizări pe care le-a adunat și le-a ”turnat” într-un videoclip, în 2020. Modernizarea clădirii în care funcționează în clădirea Policlinicii 2, pentru înființarea clinicii de Reumatologie – centru de excelență în diagnosticarea bolilor inflamatorii reumatice; restaurarea și consolidarea Cetății Capidava, stoparea vânzării și reabilitarea Pavilionului Expozițional Constanța sunt câteva dintre acestea.

Palaz se lauda cu realizarile lui, in replica la acuzatiile lui Lupu. VideoClaudiu Palaz

Replica lui Palaz, la acuzațiile lui Lupu, în materialul VIDEO de mai jos:


Și tot prin intermediul nostru, Claudiu Palaz îl provoacă pe Mihai Lupu într-o dezbatere live, în studioul Replica, de două ore, pentru a-și prezenta, ambii, raportul de activitate în primii trei ani de mandat, dar și pentru a-i răspunde întrebărilor și pentru a demonta toate acuzațiile pe care i le-a adus. Rămâne de văzut dacă va accepta!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Claudelul tu cand ajungi sa iti vezi al doilea baiat?
0
0
Mai bine ar face un control psihiatric
3
0
Dacă îl criticați pe Claudiu Palaz nu mai el este de vina știți sa aruncați cu noroi întru om care afacut multe pentru jud Constanța
0
8
Tataia Lupu e de decor acolo. Va spun ca doar lucrez aici de 15 ani. Nicusor il bate la c*r pe Lupu din orice pozitie la Administratie. Tataia Lupu nici macar nu stie ce sa ceara apratului CJC. Fantastic ce p***t a ajuns acest judet. Din lac in putz am sarit cu castrofa asta de presedinte. Sa raspunda Pnl cu asemenea candidat adus in fruntea Judetului.
4
2
doi diletanti.
4
1
Psihopatul ăsta intra in magazinele oamenilor şi intreba cu cine ai votat. Era de ajuns să zici că ai votat cu partidul lui PDL după care incepea hărțuirea cu finii de la BCCO cu acuzații false până la alungarea din Țară. Au făcut cea mai spurcată rasă din m********i miiritici.
7
0
Haoleu nea'Mihai, ai grijă tată ca ăștia vor să ne fure scaunele alea albe și bine plătite. Tati, noi nu știm sa facem nimic altceva, toată speranța la tine, tăticule. Nu ceda, fii tare pe poziții, să apucăm măcar 2024. Ca după aia... Palaze, lasa-l pe taticu în pace, te rugăm frumos.
3
2
palas asta este un golan , il stiu de la consiliu , nu facea nimic acolo cum nu faceam nici eu , ca nu stiu sa fac nimic .
4
1
Palaz un j***s hot care fura si-l baga pe taiasu in fata,prieten cu pedofilul Munteanu skay
4
0
Păi ce sa facă și ofticatulnde Palas? Nu-l mai băga nimeni în seamă. Circul este mama lui. Lupule, nu te lua după apucatul ăsta, nu merită nici o ceapă degerată. Palas, la oi la Pietreni e locul tău turbatule
5
1
Palaz a facut siloz la Pietreni nu la Constanta si sa nu uite cum l-a facut.
5
0
Dezbaterea trebuie sa fie la un post gen OTV,care oferă un ring ptr profesioniștii de mahala.Bătaie in direct ,fără mănuși sau căsti de protectie si unde totul este permis de la palme si pumni pana la flegme si injuraturi.Spectacol total ptr poporul r*mân. PS. Palaz sa se laude cu marile lui realizari :steaguri la fiecare sens giratoriu si Lupu cu celebra groapa de milioane de euro pierduti din fonduri europene de la Delfinariu.Doi incompetenti ,votati de catre o turma de oameni saraci cu duhul .Acesta este judetul C-ta sec.21
6
0
machidonu pana nu e fudul, nu e m******n destul!
9
0
Sa bag p**a in familia copii si mortii lui Palaz şi lui Gigi Porcu. Aş politicieni sunteți de trebuie sa fiți linşați pe străzi.
8
0
Nu mai dați zdreanța asta de Palaz că vomităm de scărbă. Luati-ne mai uşor de dimineață.
10
1
Ați frecat menta in palme constanta e in urmă cu vreo treizeci de ani Nu faceți nimic tăiați frunze la câini Clujul are in proiect metrou CT e un ghetou
12
0
luou, paznic la ,stana..yalaa
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218