REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Palaz: „șmecheri apropiați fostei grupări Mazăre „tâlhăresc” Consiliul Județean”

Palaz: „șmecheri apropiați fostei grupări Mazăre „tâlhăresc” Consiliul Județean”

Replica API 27 iulie 2017 | 00:26 475

Miercuri, 26.07.2017, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva domnului Gabriel Lucian Bălan, în calitate de secretar general al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere, faptă prevăzută de art. 238 din Noul Cod Penal.

Motivul formulării plângerii împotriva acestuia îl reprezintă refuzul domnului Gabriel Lucian Bălan de a restitui bunurile ce aparțin Consiliului Județean Constanța, bunuri pentru care nu mai deține niciun titlu, pentru simplul motiv că ”nu are timp”.

”Având în vedere că persoana menționată cauzează în mod continuu pagube instituției Consiliului Județean, consider că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de abuz de încredere.

Este inadmisibil ca la un asemenea nivel, șmecheri apropiați ai fostei grupări Mazăre - Constantinescu să se creadă ca în vestul sălbatic și pur și simplu să ”tâlhărească” Consiliul Județean de bunurile acestuia.

Contractul prin care avea folosință gratuită a bunurilor Consiliului Județean a fost reziliat la propunerea subsemnatului, iar Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România a fost notificată să predea bunurile (dotări salvamari) către Consiliul Județean, urmând ca aceste bunuri să fie date în mod direct Primăriilor și firmelor care prestează acest serviciu (salvări de vieți omenești) și nu discreționar, după bunul plac și pe pile, cum a facut-o până acum această asociație a scafandrilor.

”Băieții deștepți” ai orașului, apropiați fostei administrații, trebuie să înțeleagă că lucrurile trebuie să intre în normal și administrațiile să funcționeze. Nu voi tolera astfel de atitudini, care duc la prejudicierea județului și, implicit, a buzunarelor constănțenilor, din partea unei firme de casă. Sunt convins că instituțiile statului își vor face datoria, iar prejudiciul cauzat de Gabriel Lucian Bălan, care s-a opus predării bunurilor Consiliului Județean Constanta, va fi recuperat în totalitate de la acesta”, a precizat Claudiu Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga Palaz mai draga sluga uite cum sta treaba.Lui Cti-nescu sa I-o decalotezi si sa ii faci o felatie.De Mazare ce sa zic,sigur nu o sa acc o asa fiinta sa ii murdareasca penisul.Apropos mai ti minte cite part ai vinturat pina a deveni PIMpist.Banul public te-a atras todeauna.Nu mai vb de cea ce faci tu pt inocenti care te-au votat nu nu.Deci lasa OAMENI MARI care au avut realizari nu mai indruga bazaconi.Fitilar Basist japita umana.
1
0
Dar pentru furaciunile lui si ale tatalui sau, cand face plangere ?
3
2
Pai incet incet caracatita mazare pierde monopolul pe litoral este adevarat ca toti din gasca lui au adus mari prejudicii constantenilor plus turistilor care nu au nici o siguranta pe litoralul ro de la salvamari la restaurantele si cazarile fff scumpe toti de pe litoral fac abuz de putere nesupunere nu respecta legile daia avem un litoral dezastruos pentru ca fostii primari cu clanurile lor mafiote au furat si distrus bunurile fara ca bimeni sa i traga la raspundere de 27 de ani De la un capat la altul litoralul este o ruina latza de alte tari vecine .
6
1
Gruparea mazare a fost binefacatoare altfel,ar fi fost condamnata la tribunal!
6
7
Acest demers trebuie laudat, dar lasa prostiile
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614