REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Palaz solicită PNL să renunţe la chiria pretinsă Teatrului de Stat Constanţa

Palaz solicită PNL să renunţe la chiria pretinsă Teatrului de Stat Constanţa

Replica API 16 ianuarie 2019 | 21:53 609

Partidul Mişcarea Populară, prin preşedintele, Claudiu Iorga Palaz, a depus în cursul zilei de marţi, 15 ianuarie 2019, un proiect de hotărâre, prin care solicită Consliliul Judeţean Constanţa să aprobe atribuirea în folosinţă gratuită din partea PNL Constanţa, a spaţiului situat în strada Ion Lahovari, numărul 2A.

Spaţiul solicitat spre folosinţă gratuită este necesar pentru desfăşurarea de activităţi administrative (birouri) de către Teatrul de Stat Constanţa, spaţiu ce a avut destinaţia de sediu de partid, PNL.

“Consider că este timpul ca PNL Constanţa să facă ceva pentru instituţiile de cultură constănţene şi un prim pas ar fi ca PNL sa renunţe la cei 2.200 euro/lună pe care îi primeşte drept chirie pentru spaţiul aminitit mai sus de la Consiliul Judeţean Constanţa! Nu cred că este un capăt de ţară ca PNL să accepte să ajute Teatrul de Stat Constanţa şi să nu-l mai jupoaie financiar de 2.200 de euro lunar.

Este imoral ca un partid politic ca PNL care are deja un sediu dat de către Primăria Constanta pentru care plăteşte o chirie modică pentru o suprafaţa de aproape 300 metri pătraţi, să profite de pe urma banilor publici şi să pretindă chirie de la Consiliul Judeţean Constanţa pentru un alt spaţiu (cel din strada Ion Lahovari, numărul 2A) al cărui deţinător este.

Propun ca PNL să cedeze spaţiul de pe strada Traian, înapoi primăriei Constanţa şi să se mute în cel pe care-l închiriază, de pe strada Ion Lahovari, sau să-l atribuie pe cel din urmă, Teatrului de Stat Constanţa spre folosinţa gratuită.

Cum a avut noroc chiar PNL Constanţa să îşi închirieze sediul de partid Consiliului Judeaţean Constanţa când tot oraşul este plin de spaţii goale de închiriat? La o simplă analiza a situaţiei concluzia politica este următoarea:

PSD a închiriat un spaţiu de la PNL şi îi plăteşte acestuia 10.000 ron/lună.

Domnilor de la PNL, vă cer public ca până la şedinţa de consiliu de luna aceasta să va daţi acceptul notarial prin care daţi în folosinţă gratuită (renunţând la chiria plătită din banii publici ai Consiliul Judeţean Constanţa pe care aţi obţinut-o de la artiştii constănţeni, lunar) spaţiul din Strada Ion Lahovari numărul 2a Teatrului de Stat Constanţa. Vă cer public să nu mai jupuiţi artiştii constănţeni!”, a declarat Claudiu Palaz.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e, nu ma uitasem pe FB-ul ei. Ce sa spun, victima saraca femeie. Ce este amuzant e ca si acolo si-a sters 2 comentarii iar like-uri de la tot PMP-ul. Hilar hahahahaha
5
0
Sunt tare curios ce a facut profesionistul asta pentru cultura. Ce a facut PMP pentru cultura?
7
0
Acest infumurat, pe nume Palas are un singur tel. Cand apa este linistita el trebuie sa faca valuri. De obicei, o data la 4 ani. O sa mai iei voturi cand o sa ne vedem ceafa toti aia care te-am votat in 2016, adica niciodata. Tii minte ce promiteai din autobuzul ala albastru? Ce promisiuni faceai mai profesionistul minciunilor? Ce ai facut in 3 ani? NIMICA. Rusine Rusine Rusine Rusine
8
1
Replica, cred ca ati uitat sa dati raspunsul PNL ref afirmatii Palaz? Sau dati numai ce e pro PMP sau Palaz? Aveti o singura directie de urmat? Cea a banilor??
9
0
Are dreptate Turcescu. Esti o oaie capiata care nu are ce cauta in PMP. Ne faci de rahat pe toti. Mai bine ai grija de baiat ca in afara de airsoft, cu cartea e certat.
11
0
Palaz, vesnicul mancator de cacat. Vesnicul candidat. A inceput campania capiatule? Profesionistul si artistule care esti tu. Nu ne mai arati cum scrii numele prostilor pe masini?? Artistic bineinteles
12
0
Are dreptate cea de mai jos. Esti grotesc si absurd de cele mai multe ori. Tu sustii cultura si artistii? Tu ai curajul sa spui asta? Tocmai tu cel mai jalnic actor al partidelor prin care ai trecut? HUUUOOOO
12
0
Mai domnule vesnic candidat. La cate spectacole ai fost tu cu bilet platit in ultimii 10 ani nenorocitule? Ca spui si te dai de ceasul mortii pe tema asta. Eu insa iti spun ca vad zilnic din partea ta ca te dai in spectacol chiar grotesc. Si mai ales inainte de orice alegeri. Doamne, nenorocit om esti.
15
0
De cind ai voie sa subinchieiezi un spatiu inchiriat? De ce nu il inchiriaza direct Primaria? Curtea de conturi ar trebui sa verifice aceasta minarie.
1
4
PNL este fratele mai mic al PSD. Pacat !
3
10
da' domn palaz ce face cu vila de pe malul marii si cu jaguarul? bugetar de fel
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218