REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Palaz: sunt dezamăgit de consilierii PSD de la Eforie; la Agigea, mai grav - proiectul de susţinere a Declaraţiei de Unire a fost respins!

Palaz: sunt dezamăgit de consilierii PSD de la Eforie; la Agigea, mai grav - proiectul de susţinere a Declaraţiei de Unire a fost respins!

Replica API 19 aprilie 2018 | 00:19 335

Derularea şedinţei de Consiliu Local de marţi, de la Eforie, l-a dezamăgit pe liderul PMP Constanţa, Claudiu Palaz. „Sunt dezamăgitd e prestaţia consilierilor de la PSD, dar şi de a consilierei noastre de la PMP”, a spus Palaz, referindu-se la al treilea proiect aflat pe ordinea de zi, şi anum „susţinerea declaraţiei de Unire cu Republica Moldova”. Proiectul, iniţiat de PMP, a trecut cu votul a 11 consilieri; aleşii locali de la PSD s-au abţinut, după ce au întrebat-o pe reprezentanta PMP în consiliu, Doina Abdula, mai multe detalii cu privire la iniţiativă.

Tot Palaz a declarat că nu comentează mai mult şi că ar trebui să fie luaţi la întrebări liderii PSD Constanţa, el arătând că la Agigea, spre exemplu, un proiect similar nu a fost votat deloc: „La Agigea e mai grav. PSD a respins susţinerea declaraţiei de unire”, a precizat liderul PMP.

Detalii despre şedinţa de la Eforie:

https://www.replicaonline.ro/conducerea-psd-constanta-stie-consilierii-de-la-eforie-n-au-votat-declaratia-de-unire-cu-moldova-s-au-abtinut-352523/

https://www.replicaonline.ro/consilierul-virgil-negru-explica-de-ce-s-a-abtinut-psd-la-proiectul-de-sustinere-a-declaratiei-de-unire-cu-moldova-352529/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un gunoi
0
0
esti un PORK .
0
0
Palaz mai oportunistule mai facatorule de nimic ce faci giuti.Ascundete dku sa nu te vada ai ce ti-au dat bani.Te vor beli stai linistit slugoiule.
3
1
PSD in localitati face ce vrea...chiar daca nu au majoritatea.Chestia cu Unirea e praf in ochi,vizionand sedinta de consiliu de la Eforie,am vazut ca dna incerca sa vorbeasca dar un consilier tipa intruna!
3
0
cititi legea administratiei publice locale 215 din 2001 si daca gasiti un articol care sa atribuie consiliului local atributii referitoare la probleme de interes national inseamna ca degeaba ati trecut prin facultate ,Consiliul local adopta hotarariri de interes local rezolva si dezbate problemele de interes local ale comunitatilor locale restul sunt povesti de adormit copii cititi si CHARTA EUROPEANA A ADMINISTRATIE PUBLICE LOCALE
6
1
afaceria cu terenul podului de la agigea ai uitat-o mai make,cu papu,acuma daca vrei sa te unesti cu basarabia dute cu chiorete si nu te mai intoarce
8
0
Bai Palace tot un retardat ai ramas !Dute dracu in mare! te o gasi careva dupa 100 de ani!
8
0
Carjaliu mai este primar la Agigea? El nu semneaza nici un act e in umbra
1
1
Muie psd si votanti lor
4
2
Informeaza-te mai bine de ce s-au abtinut. Femeia explica si Gaina tipa. Ce sa se inteleaga? Ca avea comanda PSD sa incurce sedinta si votul? Vrajeli de-astea s-au mai vazut.
7
0
S au terminat romanii si numim tatarii,un.popor fara tara
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614