REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Palaz: Taxa de liniște omoară oameni!

Palaz: Taxa de liniște omoară oameni!

Replica API 30 mai 2016 | 00:43 235

Făgădău, tu te mai simți în siguranță în orașul condus de tine? Constanța a ajuns un oraș în care domnește teroarea, în care sunt oameni tâlhăriți în zone aglomerate, în care sunt sparte case și magazine, iar Poliția Locală nu face nimic. Plătim taxă de liniște, dar nu avem nicio protecție din partea autorităților. Este inadmisibil ca în două săptămâni să avem două persoane înjunghiate în plină stradă!

Unde sunteți, domnilor polițiști locali, când ar trebui să vă apărați cetățenii? Unde sunt patrulele mixte când femeile se zbat între viață și moarte pentru că tâlharii se cred stăpâni și au impresia că pot omorî pe oricine le iese în cale?

Unde ești, domnule Făgădău, când cei cărora le ceri taxă de liniște au magazinele tâlhărite? Ce faci pentru ei? Îi trimiți la poliție unde sunt amendați că nu au contract cu firmă de pază și nu îi ajută nimeni să prindă hoții? Cum poți să încasezi bani pentru „liniștea” oamenilor, când tot ce le oferi e un oraș în care domnește teroarea?

Unde ești, domnule Făgădău, unde sunteți, domnilor polițiști locali, când cei din cartierul Henri Coandă tâlhăresc cetățenii, le fură mâncarea copiilor, caloriferele din scări, oglinzile de la mașini? Când cei care stau lângă Henri Coandă se baricadează în case imediat după lăsarea serii?

O femeie a fost înjunghiată azi-noapte la Delfinariu, iar astăzi a murit. O elevă de 15 ani a fost înjunghiată în Parcul Tăbăcărie pentru că un tâlhar a vrut să îi fure telefonul.

Constănțenii au ajuns să trăiască într-un oraș în care primăria a înlocuit samba și caravanele cu festivaluri de scoici și sirtaki, iar oamenii sunt înjunghiați pe stradă. Oare este corect față de noi, constănțenii?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367