REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Palaz: Un an de minciuni marca Ponta - Antonescu

Palaz: Un an de minciuni marca Ponta - Antonescu

Replica API 20 decembrie 2013 | 00:00 212

Comunicat de presă:

"Membrii Partidului Miscarea Populara Constanta, deruleaza in aceasta perioada, o campanie prin care ii informeaza pe toti cetatenii din judetul Constanta despre realitatea primului an de guvernare USL. Astfel, in fiecare localitate din judet sunt distribuite, de ieri, flayere ce contin adevarul activitatii echipei Ponta - Antonescu, la un an de la castigarea alegerilor din 9 decembrie 2012. "Un an îngropat am decis ca este corect sa numim aceasta campanie, un an in care minciunile semnate de Ponta si Antonescu au dus Romania pe cel mai prost drum posibil. Din cauza minciunilor lui Ponta si Antonescu, 2013 este un an pierdut pentru Romania. nu s-a investit, nu s-a construi, nu s-au facut proiecte europene, nu s-a privatizat, nu s-a democratizat si reformat statul, nu s-a finantat cercetarea, nu s-au reformat invatamantul si sanatatea, nu s-a intrat in Schengen. singura certitudine a acestei guvernari: impozite mari pentru noi, privilegii mai mari pentru ei. Tot ceea ce prezentam in campania pe care o derulam in intreg judetul poate fi verificat, iar cetatenii sunt cei care deja se confrunta cu toate aceste probleme si ne spun in fiecare zi ca s-au saturat de promisiuni mincinoase venite din partea unor oameni fara credibilitate", declara presedintele PMP Constanta, Claudiu Iorga Palaz.

Totodata, liderii PMP Constanta ii informeaza pe constanteni ca declaratiile prin care sunt anuntati ca a crescut nivelul de trai, ca au fost create locuri de munca, ca a fost eliminata risipa statului, dar si privilegiile politicienilor, iar reforma din educatie este pe drumul cel bun - nu sunt decat minciuni, realitatea fiind cu mult mai dureroasa decat ar putea crede oricine. "Avem acciza de 50 bani / litrul de combustibil, taxe pe stalpi, cotete, impozit pe sotiile casnice, CAS pe chirii, mancare mai scumpa, gaze si caldura mai scumpe cu 10%, 75.000 de someri in plus, autostrazile sunt doar desenate cu pixul, investitiile straine au scazut cu 30%, copiilor din mediul rural le-au fost taiati banii necesari pentru naveta, au fost inregistrate intarzieri in plata burselor pentru studenti şi toate astea pe fondul unor promisiuni ce nu au o baza reala. Romanii nu mai au niciun motiv sa-i creada! Tocmai din acest motiv, campania noastra este una de constientizare, iar mesajul Partidului Miscarea Populara este urmatorul: Nu-i lasa sa te minta si sa te fure! Lupta-te pentru viitorul tau, intra in Miscare"."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218