REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Palaz: „Unirea este un act al românilor și așa trebuie să rămână”

Palaz: „Unirea este un act al românilor și așa trebuie să rămână”

Replica API 21 martie 2018 | 00:20 422

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean Constanța, de pe data de 27 martie a.c., primul punct face referire la adoptarea unui act de Unire cu Moldova, proiect inițiat de vicepreședintele Claudiu Iorga Palaz, care susține că este bucuros că ai săi colegi au fost de acord cu propunerea sa.

„La Constanța a fost depus pentru prima dată în România documentul pentru adoptarea simbolică în consiliile județene a actului de Unire. Sărbătorim în acest sens centenarul unirii cu Basarabia. Noi am vrut să marcăm chiar prin covocarea ședinței pe 27. De la Constanța s-a aprins acest votarea acestui document simbolic, ceea ce mi se pare un lucru extraordinar. Să fie cât mai mulți în România, mă refer la autoritățiile locale – deci, un semioficializare a acestui document. Eu zic că este un pas important pentru Unirea cu Moldova”, a precizat vicele CJ.

Palaz susține că acest moment nu ar trebui să fie marcat de fiecare partid în parte, ci de instituții, pentru că nu este necesară politizarea unui eveniment cu o așa însemnătate națională.

„Nu trebuie fiecare partid în parte să sărbătorească Unirea. Normal trebuie instituțiile. Faptul că am reușit că suntem primul județ care a făcut convocarea pe 27. Eugen Tomac a trimis scrisori către toate autoritățiile locale și i-au rugat să desfășoare evenimente care să marcheze această dată. Cred eu că este mai important să se desfășoare oficial de către instituții diverse activități decât să marcăm politic acest moment. Unirea este un act care nu e neapărat al fiecărui partid în parte și este un act al românilor și așa trebuie să rămână”, a mai spus Claudiu Palaz.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu unirea matii.....
1
1
pe intelesul tuturor: beeee, bbeeee, bbbeeeeeee...
1
1
Reunirea este foarte posibila, dar indivizi precum Iorga palaz Claudiu poarta ghinion, deci..........
1
1
Stai far grija oportunistule indragostitule vesnic de banul public tu tu Palaz la tine fac ref.Tatucatu Baaaas si asa si asa far unire NU NU NU va primi cetatenie.Nu te mai forta atiit sa nu pocneasca ceva in dumneata si avem parte de vro economie la buget cu sal dumitale.Deci stai acoperit acolo precum hindelul si bucurate de cei 4 ani pe care ii ai in mand asta.Dupa va trebui sa ne scutesti euglena verde ce esti.Si cind ne gindim ca te vroiai primare.Vaaai si vai testicolele noastre cu unul ca tine la primarie.
3
1
bai facatorilor de nimic-astia din primaria Constantei,nu va mai pretindeti ceea ce oricum nu puteti fi sau deveni vreodata.
3
1
Mananci foarte mult cakat
3
4
dar tu esti o mare zdreanta si nu ai nici un merit , mai bine ti-ar fute putin un Kalashnikov in gaoza aia sparta de ghify
3
3
Bravo,d lui Palaz!RESPECT!
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218