REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Palaz verifică asfaltul turnat de israelienii de la Saphir şi panourile publicitare

Palaz verifică asfaltul turnat de israelienii de la Saphir şi panourile publicitare

Replica API 19 iulie 2011 | 00:00 82

În război cu primarul Constanţei

În război cu primarul Constanţei

Prefectul Claudiu Palaz aduce grave acuzaţii primarului Radu Mazăre, în legătură cu lucrările publice din municipiu, cum ar fi cele de asfaltare, dar şi cu privire la panourile publicitare aflate în intersecţii sau despre demersurile făcute în dosarul FinCoGeRo., care, în opinia lui, a fost "aranjat".

"Ne lăudăm cu asfaltările care sunt făcute în oraş şi care sunt praf, toate intersecţiile sunt văruite, suma de bani care se alocă este de 12 milioane de euro anual, dar vă spun că de problema aceasta o să mă ocup personal, despre modul în care se face asfaltarea. O să verific prin expertize cum se face stratul de asfalt în Constanţa, dacă, într-adevăr, ne lăudăm că nu ştiu cât am asfaltat în Constanţa. Hai să vedem cât de prost se asfaltează în Constanţa şi cum sunt bordurile sărite în intersecţii şi cum sunt panouri publicitare puse în intersecţii, că ne dorim reclamă foarte bună, şi cum sunt obstrucţionate aceste intersecţii. Nu au voie prin lege să pună aceste panouri publicitare în intersecţii. Dar mă voi ocupa şi de aceste lucruri. (...) Să-ţi faci reclamă firmelor tale şi să goneşti turiştii din Constanţa în Bulgaria, nu cred că este o variantă onorabilă pentru Mazăre, atâta timp cât el stă în Constanţa, nu în Bulgaria", a precizat Claudiu Palaz. Revenind la problema asfaltărilor, reprezentantul Guvernului susţine că ar vrea ca primarul Radu Mazăre "să-şi arate neputinţa". "Eu vă spun un singur lucru: întrebaţi şoferii în intersecţii dacă sunt mulţumiţi de asfaltările din Constanţa. Ştiu că se lucrează greu şi recunosc ceea ce a făcut şi care sunt lucrările care au îngreunat acest trafic. Îmi doresc ca Primăria Constanţa şi Mazăre să-şi arate neputinţa, nu să spună că, într-adevăr, face. Probabil vor pasa motanul de la acea firmă israeliană (firma Saphir -n.r.), pe care văd că o laudă aşa mult în ziare şi care a făcut lucrări proaste,aşa cum au pasat şi la aceia care n-au făcut lucrările la Cazino. Adică tipic: dăm lucrarea la un privat, apoi arătăm cu degetul spre ăla, dar nu spunem nimic de faptul că noi nu suntem în stare să urmărim acel contract. Aşa cum a fost şi la Cazino", a mai spus Palaz. Între cei care ar putea fi afectaţi de decizia lui Claudiu Palaz de a verifica panourile din Constanţa se numără şi Ionuţ Barbu, reprezentant al SC Seaview Media SRL şi SC Folow Me SRL. "Am să verific toate panourile, fără nici o discriminare. Le iau pe lege. Unde găsesc un panou montat la alte distanţe decât cele prevăzute în lege, dispun demolarea lor, nici nu discut", a precizat, pentru "Replica", prefectul.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614