REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Palaz: Votăm propunerea ALDE în CJC dacă senatorul Popa îşi cere scuze public pentru declaraţiile jignitoare la adresa PMP

Palaz: Votăm propunerea ALDE în CJC dacă senatorul Popa îşi cere scuze public pentru declaraţiile jignitoare la adresa PMP

Replica API 29 septembrie 2018 | 23:48 230

După declaraţiile ofensatoare la adresa Partidului Mişcarea Populară, senatorul Ioan Popa pare să fi revenit asupra subiectului, cu gânduri de împăcare. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile lui Claudiu Palaz, preşedintele PMP Constanţa. "Au existat tentative de discuţie, tatonări, pentru detensionarea situaţiei", a spus Palaz. "Votăm propunerea ALDE la Consiliul Judeţean Constanţa cu condiţia ca senatorul Ioan Popa să iasă public să îşi ceară scuze pentru declaraţiile jignitoare la adresa Partidului Mişcarea Populară", a declarat Claudiu Palaz, care este şi vicepreşedinte CJC.

Reamintim că ALDE intenţionează să îl înlocuiască din Consiliul Judeţean pe Daniel Learciu, propunerea partidului fiind Leonard Tănase. Numai că Palaz a afirmat, din start, că aleşii judeţeni ai PMP nu vor vota această propunere. În replică, Popa a făcut afirmaţii deloc măgulitoare la adresa PMP, considerând probabil că voturile PMP nu pot înclina balanţa în cazul validării lui Tănase în CJC. Lucru însă fals, pentru că voturilor PMP li se adaugă şi cele de la PNL.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa inteleg ca nu v-ati inteles ca fratii la adunarile voastre secrete si discrete. Iar va dati in barci in replica.ro
3
0
... mai PRAZ ! Sictir cu muia aia a ta care belesti ochii in lap-top ! O sa te voteze Pulea Spataru' !
6
0
mai exista partidul asta al lui Elena Udrea?
4
0
stimati parlamentari de constanta, domnule presedinte al consiliului judetean, domnule prefect domnule primar, domnilor consilieri judeteni si locali - da multi mai sunteti fratilor - cand se da drumul la apa calda?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367