REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Palaz vrea să-l scoată pe Barbu de pe piaţa panourilor publicitare, iar celor de la USR le ‘profeţeşte’ sfârşitul

Palaz vrea să-l scoată pe Barbu de pe piaţa panourilor publicitare, iar celor de la USR le ‘profeţeşte’ sfârşitul

Replica API 3 aprilie 2019 | 00:10 577

INTERVIU cu preşedintele PMP Constanţa – despre alegerile parlamentare, relaţia cu ALDE, dar nu numai. VIDEO

INTERVIU cu preşedintele PMP Constanţa – despre alegerile parlamentare, relaţia cu ALDE, dar nu numai. VIDEO

Claudiu Iorga Palaz

Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, a salutat decizia lui Traian Băsescu de a accepta să deschidă lista partidului la alegerile europarlamentare. Cu această “locomotivă”, PMP mizează pe un scor de 7-8 procente. În cadrul unui interviu acordat cotidianului “Replica”, Palaz a oferit şi un pronostic privind procentele partidelor înscrise în cursa pentru Parlamentul European.

„PSD şi PNL nu depăşesc 25%. PSD a scăzut mult, nu va mai depăşi 30%”, a opinat Palaz. Liderul PMP Constanţa a comentat şi faptul că partidul lui Victor Ponta, Pro România, pare să aibă şansele unui scor de 10 procente. „Adunate cu procentele Pro România, avem scorul PSD. Cu alte cuvinte, Ponta ia din bazinul electoral al PSD. ALDE cred că va lua 6-7%”, a mai „profeţit” Palaz. În ceea ce priveşte USR-PLUS, Palaz a opinat că scorul va fi de 12-13%.

„Poate fi chiar şi de 15%. Ei rup din electoratul PNL. Sunt acei nemulţumiţi de toate partidele la modul general, de politcieni. Dar, ascultaţi-mă ce vă zic: probabil după mandatul din 2020 se vor desumfla, îi văd să dispară, sunt ca Monica Macovei şi Dan Diaconescu, pentru că nu poţi să critici orice, şi să nu vii cu soluţii. Dacă îi întrebaţi ce soluţii au, sau să argumenteze ideile lansate, dacă se bazează pe rezolvări reale, veţi vedea că nu au răspunsuri”, a comentat, pe parcursul interviului, Claudiu Palaz.

În afară de comentariile pe acest subiect, al alegerilor pentru Parlamentul European, Claudiu Palaz nu a ratat ocazia de a-i „taxa” din nou pe cei de la ALDE Constanţa, despre care a afirmat că „habar nu au să facă politică”. În acest sens, a fost readus în discuţie momentul când Ioan Popa, preşedintele ALDE Constanţa a afirmat că PMP nu contează.

Prin urmare, PMP a împiedicat la vot, în Consiliul Judeţean Constanţa, nominalizarea unui reprezentant al ALDE pe funcţia de vicepreşedinte. Postul în cauză este deţinut, şi în prezent, de Daniel Learciu, care a fost exclus din ALDE, dar care a contestat în instanţă măsura partidului. „Dacă Popa iese în conferinţă de presă şi îşi cere scuze pentru ce a spus despre PMP, atunci la prima şedinţă votez proiectul lor, pentru înlocuirea lui Learciu”.

Interesant de precizat că, tot în contextul declaraţiilor privind alegerile europarlamentare, Claudiu Palaz a anunţat că reprezentanţii PMP nu vor susţine prelungirea contractului pentru panourile stradale. „Toate panourile ar trebui date jos şi licitate pe locaţii care, din punct de vedere urbanistic, nu vor deranja cetăţenii şi circulaţia în primul rând.

Aşadar, atâta timp cât am fost un adversar declarat al acestei firme care deţine panourile, este şi normal ca PMP să nu aibă loc pe astfel de panouri în campanie”, a precizat Claudiu Palaz, care de-a lungul timpului l-a tot atacat pe Ionuţ Barbu, omul de afaceri a cărui firmă gestionează panourile publicitare din Constanţa.

Mai multe declaraţii interesante, pe temele mai sus menţionate, dar nu numai, regăsiţi în interviul VIDEO (fragment dintr-o discuţie mult mai amplă):

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde ai bani sa mergi cu S600 ?
3
0
Presedintele Claudiu Palas a fost si este un presedinte de partid invidiat de toti presedinti celorlalte partide. E omul potrivit la locul potrivit. Au incercat m-ai multe javre sal de-a jos din fruntea partidului dar nu au reusit si nici nu vor reusi.
0
5
dragi indivizi presuri si slugi ale opuscariasului- sunt de acord, ca ptr unii- banii , indiferent de provenienta lor, sunt buni, si nr lor - imbucurator- dar se obtin , nu prin munca cinstita si corecta ci prin magarii- pe care le practicati. Facusem un simplu comentariu- am asociat doua persoane- pe cel din poza cu criminalul toader. Ce va deranjeaza, ganditi ca tudorel nu are fler de scriitor la cat de indemanatic este in a spulbera pe oricine nu-i cu puscariasul draknea si a numi , singur si cu de la sine putere- nulitati in locul profesionistilor cu acelasi unic scop - salvarea de la pusc
1
0
Palas nu mai reprezinta PMP de mult. Este trup si suflet PSD
6
0
vai de capul tau,nu-ti jrmaresti decit interesele personale
7
0
asta nu este partidul patrioatei UDREA ELENA?
4
0
De ce stergeti comentariile la adresa lui? V-a venit si cu plicul la interviu??
5
0
Mai taie din ele !!! Dale dreaqului!!!
3
0
Ce javre sunteti ziar de cacat sa stergeti comentariile negative. Ziar de casa PMP Huuuooo
7
1
Barbu e mana dreapta a lui mazare, nu aveti nicio sansa.
6
2
Vin alegerile europarlamentare si panourile publicitare sunt cautate de politicieni.Prin reducerea veniturilor cu 25% sau prin marirea preturilor si un partid si altul a bagat mana in buzunarul oamenilor diferenta e ca pe timpul lui Base nu erau atati speciali.
5
2
NU a taiat pensiile, a incercat, nu a fost lasat de Curtea Constitutionala, sa fim corecti - dar a taiat salariile
9
9
a marit si TVA-ul! el crede ca uitam asa repede!
21
3
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102