REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Paleologu o umileşte pe Dăncilă: 'Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte'

Paleologu o umileşte pe Dăncilă: 'Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte'

Replica API 14 octombrie 2019 | 01:19 518

Theodor Paleologu spune despre Viorica Dăncilă că „dă impresia că nu mai are simţul realităţii”: „Quos Deus vult perdere, prius dementat”. În opinia lui Paleologu, Dăncilă a greşit fundamental pentru că nu ascultă pe nimeni, scrie stiripesurse.ro

Întrebat vineri, la Craiova, dacă Viorica Dăncilă mai poate face nominalizări din partea României pentru funcţia de comisar european după ce a căzut Guvernul, candidatul la alegerile prezidențiale din partea Partidului Mișcarea Populară Theodor Paleologu a spus că până acum Dăncilă a greşit fundamental, pentru că nu ascultă pe nimeni.

„Dânsa a greşit fundamental, pentru că nu ascultă pe nimeni. Este o persoană care nu vrea să audă sfaturi de la nimeni, nu învaţă din nimic. Era evident că Rovana Plumb avea să fie respinsă, era evident că Dan Nica avea să fie respins. Evident că era clar, numai cineva orb nu vede asemenea evidenţe", a răspuns Paleologu.

Pe de altă parte, a spus Paleologu, un comisar european trebuie să fie „cât de cât consensual, nu cineva care polarizează aşa cum polarizează Rovana Plumb şi Dan Nica. Aceste persoane suscită oroare în anumite cercuri”.

Paleologu a adăugat că Dăncilă nu mai are simţul realităţii şi că se agaţă de putere cu orice preţ.

„Doamna Dăncilă ar trebui să ţină cont de realităţi. Doamna Dăncilă dă impresia că nu mai are simţul realităţii. Există un dicton latinesc 'Quos Deus vult perdere, prius dementat', adică cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte. Asta se întâmplă în momentul de faţă cu o persoană care a pierdut puterea, dar care se agaţă de putere cu orice preţ şi din păcate cu toţii plătim factura pentru această ambiţie nesăbuită şi de-a dreptul dementă”, a declarat Theodor Paleologu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e neste prosti pacilea cu pretentii... da analisti politici. unde calca Paleologu voi nu pupati. Nu puteti aveti nasul bagat unde nu bate soarele., La PSD poate primiti ceva. Clientela politica si cei spalati pe creier croncanesc pe unde pot disperati. Ajunge cu MAFIA.
1
1
Simpatic om de cultura Paleologu. Rolul lui este de iepure al lui Iohannis. Adica face misto de contracandidatii austriacului creind atmosfera de rahat pentru astia. Se pricepe la ironii. El nu are cum sa castige dar asta e rolul lui de pamfletar electoral. Mai ales la discutiile directe ale candidatilor. Apoi... mai vedem. Un viitor ministru al culturii? Cine stie...
4
0
Gramatica saraca. A innebunit se scrie. Si s-o pupati in dos pe veorica
2
6
Makedonimea a votat cu USR...Alupigus glarilor....
6
2
Mai analfabeta decat Basescu pe care l ati pupat in koor si l ati votat de doua ori, nu este. Asa ca mai schimbati placa pt ca s a tocit. Paleologu cu toata scoala pe care a facut o, tot un mascarici ramane. Este la dustanta mare fara de tatal lui.
8
8
marsh la pagina la usereu! ce treaba aveti aici? toata branza si toate blocurile pe spatii verzi s-au mutat de la pesedeu la usereu. Marsh acolo!
5
5
Sictir boule!
7
5
Pal Ologu Martalogu. La cacat ma cu sleahta de ciorditori si tradatori de neam si tara de langa tine
9
9
ne meritam soarta, daca nu avem demnitatea si taria de a recunoste adevaruri. Cum poti compara o anlfabeta dovedita cu un intelectual si o personalitate de calibrul lui Paleologu--?, inseamna ca nu stii sa te respecti pe tine insuti Pacat
10
6
Intelectualul lui rahat. Dupa chipul si asemanarea unui chior handicapat. Dar si Replica, ce-i place lui Cucu sa-i dea limbi lui Palas, doamne ce-i mai place
9
9
maiiii bot imblanit ,,dute la supt pooola.
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920