REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Palmă pentru Liviu Dragnea! Încă o organizație SE ALĂTURĂ demersului privind demiterea sa

Palmă pentru Liviu Dragnea! Încă o organizație SE ALĂTURĂ demersului privind demiterea sa

Replica API 20 septembrie 2018 | 00:00 314

Primarul municipiului reşedinţă, Marian Dragomir, vicepreşedinte al PSD Brăila, a făcut public joi, într-o postare făcută pe contul său de Facebook, faptul că preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Rotaru, a avut mandat din partea colegilor pentru a semna scrisoarea în care se cere demisia şefului partidului, Liviu Dragnea, scrie stiripesurse.ro.

"Organizaţia PSD Brăila a hotărât că este nevoie de o discuţie în Comitetul Executiv Naţional pentru a readuce starea de dialog şi normalitate în PSD. Semnătura domnului preşedinte Ion Rotaru pe scrisoarea colegilor noştri reprezintă voinţa organizaţiei PSD Brăila. Direct şi tranşant, ca de fiecare dată, susţin că este necesară o nouă abordare în PSD, iar cei care au evitat dialogul trebuie să plece, pentru a nu ajunge să fie scoşi pe uşa din dos. PSD nu este partidul unui om şi va redeveni partidul unei echipe. Domnule Liviu Dragnea, viitorul PSD va fi fără implicarea dumneavoastră în conducerea partidului. Avem nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, un om al dialogului şi conducerii participative", a scris Dragomir pe contul său de socializare.

Marian Dragomir a mai amintit că scorul de 57% obţinut de PSD în municipiul Brăila, la alegerile din 2016, demonstrează "implicarea fiecărui membru, performanţa echipei de la Brăila şi ne obligă să luăm în timp util toate măsurile, pentru ca faptele noastre de la nivel local să nu fie puse în umbră de gafele de la nivel naţional".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si daca dragnea pierde, ce-o sa faca aia care l-au sustinut?
0
0
abia astept sa vad fetele pesedistilor inraiti dupa ce pica aceasta organizatie terorista. mai ales fetele astora locali.
2
0
Dat la fund hahaha s a schimbat dinamicaaaa
1
0
Doar el poate sa conduca partidul spre un drum correct, european
0
5
Salvati-l pe stroe sa nu ramana omul cu limba infipta in curul lui liviu cand o ia la fuga
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614