REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Paloma Petrescu

Paloma Petrescu

Replica API 19 februarie 2020 | 00:40 668

Paloma Petrescu a dispărut de ceva timp din peisajul local, dar iată că s-a remarcat din nou la ședința de Consiliu Judetean. Flori, priviri întoarse...ale bărbaților,normal, felicitările de rigoare asezonate cu statul de cetățean de onoare al județului...Mai urmează și propunerea pentru o candidatură și tacămul este complet. Cum ce candidatură!? În consiliu, oricare din cele două, că doar este loc pentru toată lumea!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se cocoata mamitica pe cai mari, hop si fii-su e mare stab la antifrauda.
2
0
o jegoasa basista care acum linge pantofii psd. poate mai gaseste ceva sa fure.
6
0
Dintre toti dascalii judetului pe acesta hoata de hani europeni o considerati voi "DE ONOARE? Rusine tutuianu, esti un prost. Rusine Consiliul Judetean, sunteti penibili. Rusine PSD si PNL! Nota 4. mars la laga de gunoi e judetului. Aceasta paloma nu a iubit decat banii furati si tinerii profesorii sport!
8
0
tanti Paloma si-a luat titlul asta cu terenul gratis aferent si ceva bani la SCHIMB, asta arata ca si tanti Paloma aduce ceva in ecuatie caci altfel nu mai primea titlul de cetatean de onoare.Asa se rezolva lucrurile, ii dam un titlu si ne rezolva si ea pe noi.Si pt 10.22,despre care Gevat este vorba?despre profesorul de matematica Gevat de la Liceul de Arta?aha, combinatii a avut multe tanti Paloma, o stie toata urbea de curva
7
0
Domnule profesor, cel care scrii mai jos, ce cuvant este "excroaca"?
1
2
Paloma esti o excroaca, stim toti asta. Combinatia ta cu Gevat o cunosteau toti profesorii care doreau sa devina titulari sau sa obtina un post mai bun, CONTRA COST! Tutuianu Prostul satul de la CJ si o baba hoata si panarama fac circ penibil pentru fraieri. Ti-au placut profesorii de sport, paloma! Petrica stieee. PSD este de kkat.
6
0
ODIOS, UN RETARDAT SE PUPA CU O LEPRA DE BABA COMUNISTA. ACEASTA IMPOSTOARE FURA DE SPARGE FONDURILE EUROPENE. O BABORNITA SENILA SI UN IMBECIL . UN CJ DE TOT CACATUL. VOTAM USR SA SCAPAM DE ACESTI CRETINI HOTI.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367