REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Până în 2020, cartierele Baba Novac și Compozitorilor vor fi asfaltate!

Până în 2020, cartierele Baba Novac și Compozitorilor vor fi asfaltate!

Replica API 2 august 2018 | 01:23 634

Afirmația a fost făcută, marți, 31 iulie a.c., de primarul Decebal Făgădău, în contextul în care în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Constanța a fost aprobat proiectul de hotărâre privind actualizarea devizelor generale pentru lucrările de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța.

„Am actualizat programul de asfaltări din cartierele Baba Novac și Compozitori și, așa cum am promis, până în 2020, aceste cartiere ca și toate celelalte programe de asfaltări pe care le-am anunțat atunci când am candidat, vor fi finalizate”, a afirmat primarul Decebal Făgădău.

Necesitatea actualizării devizelor generale a apărut, potrivit documentației depuse ca suport la proiectul de hotărâre, ca urmare a creșterii prețurilor materiei prime pentru fabricarea mixturii asfaltice și a betoanelor și a prețurilor carburanților, care au dus implicit la creșterea prețurilor transportului de materiale și a tarifelor pentru prestațiile cu utilaje. Au fost actualizate devizele generale pentru lucrările de construire a tramei stradale pentru cartier Compozitori – strada Constantin Bobescu, strada Sergiiu Celibidache, strada Barbu Filaret, strada Tiberiu, Brediceanu, aleea Ghe. Dumitrescu, strada Ghe. Dima, strada Mihail Jora; cartier Baba Novac: aleea Vâscului, strada Breaza, strada Crasna, strada Prislop, strada Alexandru Șteflea, strada Horia Grigorescu, strada Govora – tronson 1, strada Arnota.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai sunt 2 luni pana intram in 2020 iar Strada Constantin Bobescu nu este asfaltata!
0
0
?? Constantin Bobescu este in Constanta ? nu este o strada pe LUNA ?
1
0
Buna ziua Strada Putna din carter baba novac cand va fi asfaltata ????
0
0
Rugam sa se asfalteze urgent str Constantin Bobescu in partea cu Baba Novac. Pentru a iesi din cartier ne ocolim foarte mult si se ingreuneaza traficul. Este teroare si asta doar pentru 1 km de asfalt!!!!! Noi cei de pe strada neasfaltata nu avem nicio strada cu asfalt care sa ne duca direct in Baba Novac trebuie sa ocolim ft mult. Chiar nu se intelege ca nu e drum pentru masini ci sunt doar cratere, denivelari foarte inalte, masinile atingand pe dedesubt?????? A venit primavara deci sa inceapa asfaltarea!!!!!!
0
0
Bun. Adica anul asta, pana in 2020, se va asfalta jumatate din Str Constantin Bobescu. Speram in continuare ca se va tine de promisiune.....ar fi si cazul sa se finalizeze.
0
0
strada nicolae kirculescu cand va fi asfaltata? ca nu o vad enumerata...
1
0
asa care va sa fie,vine marea asfaltare,daca nu sa- i moara sula la intrare lui fecalau
0
0
dupa ce bagati metrou sau inainte? hai sictir ca ati ajuns de rasu lumii
1
0
Pana acum trebuiau asfaltate de 100 de ori daca criminlaii si slugoii psd nu furau banii !Voati criminali si lepre si va veti duce dracu in mare cu familii cu tot!
0
0
Au crescut preturile la transport? Bucuria Confort Urban si a transportatorului Stanca Nelu. De 20 de ani mulge primaria de bani , iar pe el directorasul incompetent de la Confort Urban.
1
1
eu propon pana in 2030 ce nu e bine.
2
0
Urgent rezolvata strada Iosif Ivanovici. A ramas doar pe jumatate asfaltata!
1
1
asta e din ciclul in urmatorii 100 de ani va fi un cutremur mare
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369