REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PÂNDĂ ȘI URMĂRIRI CA-N FILME, la Eforie! Un minor a DAT banii din casă, 15.000 de euro, unui urmărit național!

PÂNDĂ ȘI URMĂRIRI CA-N FILME, la Eforie! Un minor a DAT banii din casă, 15.000 de euro, unui urmărit național!

Replica API 16 iunie 2018 | 00:07 953

Escrocul și-a luat BMW

Escrocul și-a luat BMW

Un minor din Constanța a fost la un pas de a-și băga familia în… "faliment". Acesta a dat suma de 15.000 de euro unul tânăr, pe care l-a cunoscut la o petrecere, cel din urmâ spunându-i că îi trebuie pentru câteva ore, cât să-i arate unei rude că dispune de ei pentru a deschide o afacere. Numai că individul a dispărut fără urmă. Oamenii legii din cadrul Secției 3 Poliție au declanșat cercetările, au stat la pândă în toiul nopții și au reușit să-l prindă pe făptaș. Este vorba despre Răzvan Georgian Darie, urmărit național. Acesta se plimba prin Eforie cu noua sa mașină, un BMW, cumpărat cu 6.000 de euro!

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de înșelăciune, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei. Este vorba despre Răzvan Georgian Darie, din Bacău, dar care se ascundea la Eforie, pe unde avea și o concubină. Pe 11 iunie a fost la o petrecere, în municipiul Constanța, acolo unde a intrat în vorbă cu un tânăr de 17 ani. Probabil că minorul a adus în discuție faptul că părinții său au în casă suma de 15.000 de euro înturcât doar ce vânduse un bun, urmând să cumpere altul, astfel încât Răzvan i-ar fi cerut banii respectivi, motivând că are nevoie pentru a justifica existența sumei respective familiei întrucât vrea să deschidă o afacere cu înghețată, urmând să-i înapoieze acestuia în scurt timp. Zis și făcut. Tânărul de 17 ani i-a adus banii, dar a doua zi nu a mai putut lua legătura cu cel căruia îi dăduse suma de 15.000 de euro. Pe 14 iunie le-a spus părinților ce a făcut, iar aceștia au mers disperați la Poliție. Polițiștii Secției 3 au și demarat cercetările și au aflat că are cunoștințe în Eforie, deplasându-se imediat acolo. Au stat la pândă și l-au depistat în toiul nopții. Au început urmăriri ca-n filme, iar individul a fost scos din trafic, pe DN 39, la intersecția cu strada 23 August, fiind găsită în autoturism suma de 4.550 de euro, o parte din banii împrumutați. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul în cauză (un BMW din 2004) a fost achiziționat la data de 13 iunie a.c., contra sumei de 6000 de euro, bani care proveneau din aceeași sumă primită la data mai sus-menționată. În continuare, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că tânărul în cauză este urmărit național prin dispoziția emisă de IPJ Bacău, pe numele său fiind dispusă măsura educativă a internării într-un centru, pentru o perioadă de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Persoana în cauză a fost escortată în județul Brăila, fiind ulterior preluată de polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Bacău în vederea introducerii în Centrul Educativ de la Târgu Ocna, județul Bacău.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest personaj Darie Razvan zis "Frank" face parte din multe grupari de la Constanta si Bucuresti .El pare un simplu copil. Multe fete racolate si multe droguri puse spre vanzare .Multe cluburi si petreceri care le aprovizionau cu ecstazy si alte substante .
4
2
preda ionut vine marijoana in tuzla impreuna cu catalin junioru pe astaia nu ai mai ia garda sau garda stie cine sunt.felipe cristian zis crik audi a4 negru crk la numar vine prafuri de nas inpreuna cu clanul stefana zis lucy care se ocupa cu prafuri vinde la copii la scoala
3
0
Toti hotii la eforie inclusiv primatul serban
0
0
eforie orasul unde se ascund infractori orasul unde toti sunt traficanti orasul unde toti se vad stapani pe bani la curve,aloo politia cand curatati orasul asta de diverse personaje!!
13
1
Si mosii aia au cate 2000 de euro ii tin la saltea. Lasa ca a luat la parinti un jeg de bmw 320 din 2004 pe 6000 de euro, cand ala e 3000 maxim hahah Cine e idiotul de copil? Sa nu ii lasam pe ai nostrii sa se joace cu el haha
11
5
saracii romani ............toti cu mii de euro sub plapuma
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614