REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PANICĂ în zona ABATOR! Au intervenit polițiștii și cadrele medicale!

PANICĂ în zona ABATOR! Au intervenit polițiștii și cadrele medicale!

Replica API 24 octombrie 2019 | 02:11 416

Panică în zona Abator din municipiul Constanța! Miercuri, 23 octombrie, călătorii autobuzului 101, care rula pe șoseaua Mangaliei, înspre gară, au tras o sperietură soră cu moartea, după ce mijlocul de transport în comun a fost la un pas de a fi implicat într-un teribil accident rutier. Însă, potrivit celor aflați la fața locului, șoferul a putut evita coliziunea în ultimul moment, după ce un autoturism i-a tăiat calea.

”Tremur toată, sunt foarte speriată. O mașină a tăiat calea autobuzului în care mă aflam, șoferul a pus o frână bruscă și am căzut toți, unii peste alții. A fost haos, încă nu pot să-mi revin”, a declarat, pentru ”Replica”, o femeie care se afla în mijlocul de transport în comun. Din nefericire, o altă femeie, în vârstă, a fost rănită. Aceasta susținea, printre lacrimi, că o doare tot corpul. ”Au căzut peste ea, nu se poate mișca”, au spus călătorii. La fața locului au ajuns cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, care i-au acordat îngrijiri medicale și apoi au transportat-o la spital. Polițiștii au declanșat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
soferul nu are vina, dar cand ia virajele stranse in sens giratoriu, tranteste o femeie de podea si o abandoneaza plina de sange in urmatoarea statie, cum e?
4
0
Comentariile unor degenerati si dezmosteniti ai soartei.Cotoarbele au cotizat 50 de ani si au construit tara asta, ca toti needucatii sa aiba ce sa fure.
0
2
Asa scrie un pensionar crestin bun si smerit ? Asa va invata Fagadau la cluburile voastre de pomanagii unde primiti pachete expirate sa comunicati ?
4
2
Pentru no name...domnule sau doamna, soferul autobuzului nu are vina.Chiar daca ar fi vrut nu ar fi putut intra in coliziune cu autoturismul pentru ca omul normal are reflexe.Pe acestea nu le poti infrange
2
0
s-o futi pe ma-ta si eu pe nevasta-ta ! sa le sugi pula pensionarilor !
3
4
Constanta - judet al pensionarilor si intereselor acestora. Numarul mare de dislike-uri dat unor comentarii de mai jos si beneficiile pe care le au deoarece sunt mana cereasca pentru alesii PSD demonstreaza acest lucru.
3
3
Mai Maeine la cat de inteliigent esti precis ai uitat sa-ti iei tratamentul. Tu te crezi Fat Frumos tinerete fara batranete.
3
3
Pentru cacatii de mai jos va vine si voua randul nimeni nu ramane vesnic tanar
8
5
Esti jalnic .... Spune-i lui tactu si mata chestia asta...
9
5
Chiar nimeni nu-l condamna pe soferul autoturismului ? De vina erau varstnicii din autobuz ? Putea fi o ora de varf ,cu elevi sau oameni care se intorceau de la servici . De ce nu se ia atitudine vis-a vis de soferii care opresc in statia de autobuz sa cumpere din patiseria Piata Abator ? E o practica curenta .
13
5
Nici eu nu ii suport pe batrani astia care se uita la tine de sus si ei au numai drepturi peste tot dar nu ii bagati pe toti in aceias oala,eu cunosc si f. multi oameni in varsta cu caracter.Si aici este vorba despre un descreerat din cauza caruia niste oameni au avut de suferit doar pentru ca erau pasageri intr-un autobuz.
19
7
Pensionari nesimtiti se uita aroganti cand treci pe langa ei, cine va plateste pensia comunistilor jalnici nu noi muncim hodorogilor.
15
25
Ai dreptate.e plin de cotoarbe peste tot.si la medici de familie autobuze cateva fosile si conduc numai la casa albastra nu se inghesuie hodorogii astia
15
24
Daca au transport gratuit, se plimba toata ziua mosnegii si babele! Ia sa si plateasca biletul, sa vezi cum le trece cheful de plimbare.
23
26

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920