REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Panică într-un tren de călători care a luat foc, pe ruta București-Constanța

Panică într-un tren de călători care a luat foc, pe ruta București-Constanța

Replica API 25 septembrie 2022 | 00:00 3399

Au fost momente de panică într-un tren de călători care a plecat în această dimineață din Capitală. Oamenii au simțit miros de fum încă de la plecare. Pe drum, însă trenul s-a oprit și au fost evacuați în câmp.

Iată mărturia Anei Maria Popa, călător în acest tren:

”Trenul a plecat din gara București la 9:40, suntem în drum spre Constanța. La nici 5 minute de la plecare, deja am început să simțim miros de fum. La un sfert de oră ni s-a spus că nu e niciun fel de pericol, să stăm liniștiți.

A început să vină fum din ce în ce mai mult prin ventilație. Deci deja fumul, în vagonul 4 în care eram și eu, era deja suficient de înecător.

După alte câteva minute s-a oprit trenul şi am fost evacuați. Ne-au rugat, până se stinge flacăra deschisă, să ne îndepărtăm de tren. În spatele trenului, sub tren eram chiar prezentă la momentul utilizării extinctoarelor.

Din discuțiile din trenn, se pare că era trasă frâna pe roata care a luat foc. Nu avem informații foarte clare, nu ni se spune nimic, deci nu știm exact ce se întâmplă. Știm doar că stăm deja de minute bune în câmp.

A reușit personalul CFR să stingă cu greu focul, utilizând toate extinctoarele din tren.

Între timp au sosit și pompierii, și-au făcut datoria și au și plecat, iar călătorii stau în continuare și așteaptă. Nu se știe exact ce așteaptă.

La acest moment s-au purtat discuții prin care se spunea că ar trebui desfăcut ultimul vagon și abandonat, dar asta ar presupune blocarea traficului către Constanța, ceea ce probabil este o problemă mare pentru CFR.

Așteptăm să vedem care vor fi soluțiile propuse pentru călătorii aflați în tren.

Am fost rugați să rămânem în tren, să nu coborâm și să așteptăm cuminți să vedem care sunt concluziile.”, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentatorul ala cu ,,mocangii'' este vai de capul lui ca om. Ti se face greata de atata rautate gratuita.
0
0
Unde s-au ascuns tradatorii care au distrus Uzinele Grivita Rosie ,acolo unde se repara materialul rulant al CFR? Unde se repara acum vagoanele si locomotivele si mai ales cu cine ?
0
0
sunt pline de mocangii cu bilete gratis sau subventionate. Lasa-i sa arda.
2
2
CE RAU A AJUNS ACEASTA TARA...GRAV...FOARTE GRAV.. NU NE MAI FACEM BINE...
2
0
Cu siguranta ca daca nu e de vina PSD,atunci vorbim de Putin. In caz ca nici asta nu este dovedita ca fiind cauza,atunci pasagerii sunt vinovati ca nu au stat intr-o pozitie care sa nu suprasolicite vagoanele.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367