REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PANICĂ la ACVARIUL din Constanța: minoră rănită, după ce a fost spart un BAZIN!

PANICĂ la ACVARIUL din Constanța: minoră rănită, după ce a fost spart un BAZIN!

Replica API 15 august 2019 | 00:37 847

Panică la Acvariul din municipiul Constanța, din zona Cazino! Geamul unuia dinte bazine ar fi fost lovit de către un vizitator, spârgându-se. O tânără a fost rănită.

Potrivit lui Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, o persoană ar fi aruncat cu un obiect în unul dintre bazine, acesta spărgându-se, iar șuvoiul de apă a lovit o minoră în vârstă de 16 ani. "Am trimis și eu acolo doi oameni, de la Delfinariu, să vadă care e situația. Din păcate, nu avem supraveghetori, pentru că nu ar avea cum să păzească 60 de vizitatori. La fața locului este și șefa de la Acvariu. Se vor face investigații. Din păcate, nimeni nu a văzut nimic", a spus Bîlbă.

Menționăm că tânăra rănită, în vârstă de 16 ani, a fost transportată, la ora 14.14, la spital de echipajul medical de prim răspuns SMURD B, conștientă, cooperantă.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la Secția 3, care au declanșat o anchetă.

Totodată, precizăm faptul că, pe zona respectivă, unde a avut loc incidentul, nu este cameră de supraveghere. Bazinul avea 4 tone de apă, 4 metri cubi de apă, și, în urma spargerii, cioburile au rănit respectiva minoră care se afla, cu spatele la bazin.

Acvariul a fost închis, iar Adrian Bîlbă a trimis niște oameni de la Delfinariu să ajute, să scoată apa, să strângă cioburile pentru a putea fi redeschis cât mai repede.

UPDATE:

SE INFIRMĂ VARIANTA EXPUSĂ DE ADRIAN BÎLBĂ! Conform primelor cercetări ale poliţiştilor, acvariul a cedat pur şi simplu, iar apa care a ţâşnit, împreună cu cioburile, au rănit-o pe minora de 16 ani, din Brăila. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un eveniment nefericit. Pentru cei care nu iubiti Romania....va astepta insula Samotraki.....
0
0
Am fost saptamana trecuta la Acvariu . Mare dezamagire !! Numai acvarii cu pesti exotici ! Lipseste cu desavarsire fauna locala! Dle Balba unde este colectia de sturioni ?? De ce nu putem vedea pesti din MN ? Unde sunt guvizii , calutii de mare , pisicile de mare , chefalii, scorpiile, rechinii , pestii de apa dulce de la noi??? Cum ne putem invata copii despre tara in care traim?Daca vroiam un acvariu tropical vizitam o tara de la Tropice !! Rusine ! Lipsa de profesionalism !
5
0
Victima sa dea in judecata in penal Acvariul, pe Balba pt punerea in pericol a sanatatii si a vietii si sa ceara daune imense. In penal nu plateste taxa de timbru. Poate cere si 1 mil euro. Poate asa vor pune apoi camere video !
6
2
Interesati va de victima. Ranile sunt grave.
4
1
Moldoveni la Mare!
7
6
multi oameni fara creer care nu stiu decat sa critice Sa nu uitam ca e totusi sticla si ca poate o fi avut vreo hiba sau npresiunea prea mare e prima oara cand aud ca s a spart un geam .Nimic nu e etern nici chiar prostii
5
5
Din nefericira ma aflam in zona , nu a aruncat nimeni cu nimic , sticla a plesnit singura de sus catre baza , ca si cum peretele ar fi stat pe sticla , la ce grosime are abia o spargi cu ciocanul , se pare ca altul a fost motivu !
8
2
Lucruri facute de mantuiala in tot CMSN...sa iti ia ochii: acvarii "noi", la delfinariu bazine exterioare "noi" dar neutilizabile, cladire administrativa noua si nefolosibila si lista poate continua. Toate facute cu firma contractoare a lu dorel care s.a impamantenit acolo ca si Bilba. Succesuri!
9
3
peste tot altfel lumea nu se civilizeaza daca nu este bagata la bulau sau lovita serios la portofel. Civilizatia se face cu biciul. Eu unul ca platitor de taxe m-am cam saturat ca primaria si alte institutii sa plateasca pentru lipsa altora de civilizatie. Amenzi pana li se usuca de tot conturile la smekerasii astia imputiti.
11
1
Asta se inrampla cand din fondurile europene iti cumperi jeep-uri, motoare si skyjet, in locul unor amarate de camere. Si ulciorul se umple din nou, curand, de data asta insa pazit din umbra.
27
2
L-a salvat
3
3
Ultima speta..turisti de weekend intr un oras de rahat..combinatia ideala. Omul potrivit la locul potrivit.
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218