REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PANICĂ la Agigea: puzderie de şerpi la un punct de lucru al RADIONAV

PANICĂ la Agigea: puzderie de şerpi la un punct de lucru al RADIONAV

Replica API 23 iunie 2016 | 13:07 206

Căldură mare!

Căldură mare!

sursa foto animale.ro

Panică în dimineaţa zilei de 22 iunie, la Agigea! Mai mulţi muncitori de la Regia Autonomă de Radiocomunicaţii în serviciul mobil maritim şi fluvial RADIONAV au sesizat prezenţa mai multor şerpi în punctul de lucru din localitate. Se pare că aceştia au vrut să se apuce de lucru de dimineaţă şi nu au putut pătrunde în perimetru din pricina puzderiei de şerpi, aşa că au sunat la Protecţia Animalelor pentru a veni să captureze târâtoarele.

Ulterior, se pare că acţiunea a fost anulată întrucât şerpii au părăsit zona: „Am fost sesizaţi de muncitorii de la punctul de lucru al celor de la RADIONAV cu privire la existenţa unor şerpi. Au vrut dimineaţă să intre în punctul de lucru şi nu au putut, pentru că era plin de şerpi. E unde exista în trecut spitalul de boli venerice din Agigea. Pe mine m-a speriat faptul că înainte era în apropiere un centru de cercetare în care se făceau experimente cu vipere şi îmi era frică să nu fie şi vipere pe acolo.

Acum acţiunea a fost anulată. M-a sunat şeful de la RADIONAV să îmi spună că au plecat. A rămas să ţinem legătura. Probabil au un loc prin care se infiltrează şi acum au ieşit să caute soare. În mod normal ei trebuie prinşi şi reteritorializaţi într-o zonă în care să nu prezinte pericol pentru oameni”, a declarat, pentru „Replica”, Zeadin Murat, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor din Constanţa.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218