REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PANICĂ pe șoseaua Mangaliei. O mașină a intrat în stâlp: ”Șoferul a pus capul pe volan și…”

PANICĂ pe șoseaua Mangaliei. O mașină a intrat în stâlp: ”Șoferul a pus capul pe volan și…”

Replica API 15 decembrie 2017 | 00:48 456

Momente de panică pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța! Unui tânăr de 22 de ani, Laurențiu G., i s-a făcut rău la volan chiar în dreptul Școlii nr. 16, din apropiere de magazinul Billa, după care a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un stâlp, avariind și o mașină parcată! Șoferul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital!

Totul s-a petrecut vineri, 15 decembrie, în jurul orei 12.00, când participanții la trafic de pe șoseaua Mangaliei, din zona școlii nr. 16, au declarat că au trecut prin momente de panică. Este vorba despre un accident rutier. Un tânăr de 22 de ani, Laurențiu G., ar fi condus un autoturism marca Renault, inscripționat cu numele firmei angajatoare, pe șoseaua Mangaliei, dinspre Billa, către strada Caraiman. Ajungând în dreptul școlii nr. 16, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a colizionat cu un stâlp aflat pe marginea drumului, dar și cu un alt autoturism, care se afla parcat. La fața locului au ajuns de urgență un echipaj SMURD și polițiștii rutieri. Un martor a declarat că a văzut cum, la un moment dat, șoferul a încetinit mașina și a pus capul pe volan, după care s-a petrecut accidentul rutier. Conducătorul auto a fost preluat de autospeciala SMURD, conștient. Acesta se afla singur în mașină, are permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment rutier.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reportera lu peste, nu e prima oara cand vrei sa introduci verbul asta in dex. Presupun ca iti place cuvantul asta, pe care probabil l-ai visat sau l-ai auzit la alti reporteri colegi degeneratie.
1
0
Spaga la doctori doctoru tras cu capu in apa la fund de ce da permisu la toti doctoru
2
5
A adormit mititelu la volan! Ce aveti cu el daca vrea sa conduca pana i se rup dintii de volan.Dupa ce isi revine dati-i o masina cu perne si plapuma sa viseze pana la primul stalp
3
8
E de la legala aia blana ma man
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218