REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PANICĂ pe străzile din Constannţa: ‘Sunt şoferi cărora li se face rău la volan! Cum au luat permisul??’

PANICĂ pe străzile din Constannţa: ‘Sunt şoferi cărora li se face rău la volan! Cum au luat permisul??’

Replica API 16 decembrie 2017 | 09:32 385

Încă un caz pe şoseaua Mangaliei

Încă un caz pe şoseaua Mangaliei

Că pericolele ne pândesc la tot pasul deja nu mai reprezintă o noutate! Cât despre traficul rutier constănțean, pe lângă șoferii teribiliști, băuți la volan sau fără permis de conducere, o altă categorie se referă la cei bolnavi, care pot provoca oricând o nenorocire. Un astfel de caz a avut loc și vineri, 15 decembrie, când un tânăr de 22 de ani a semănat panică pe Șoseaua Mangaliei din municipiu, după ce i s-a făcut rău la volan, a intrat pe contrasens și a colizionat cu un stâlp. Martorii s-au declarat foarte speriați, întrebându-se: cum obțin acești oameni permisul de conducere?

Un nefericit eveniment rutier s-a petrecut vineri, 15 decembrie, în jurul orei 12.00, când participanții la trafic de pe șoseaua Mangaliei, din zona școlii nr. 16, au declarat că au trecut prin momente de panică. Este vorba despre un accident rutier. Un tânăr de 22 de ani, Laurențiu G., ar fi condus un autoturism marca Renault, inscripționat cu numele firmei angajatoare, pe șoseaua Mangaliei, dinspre Billa, către strada Caraiman.

Ajungând în dreptul școlii nr. 16, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a colizionat cu un stâlp aflat pe marginea drumului, dar și cu un alt autoturism, care se afla parcat. La fața locului au ajuns de urgență un echipaj SMURD și polițiștii rutieri. Un martor a declarat că a văzut cum, la un moment dat, șoferul a încetinit mașina și a pus capul pe volan, după care s-a petrecut accidentul rutier.

Conducătorul auto a fost preluat de autospeciala SMURD, conștient, suferint un traumatis cranio-cerebral. Acesta se afla singur în mașină, are permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment rutier. Însă, oamenii au început să se întrebe: ”Dacă are epilepsie sau orice altă problemă medicală de natură să-i pună și pe cei din jur în pericol, cum de a obținut permisul de conducere?”.

De cealaltă parte, sunt și persoane care cred că nu este exclus faptul ca la mijloc să fie vorba de consum de ”legale”. Însă, toate aceste aspecte vor fi stabilite în urma controalelor medicale de specialitate. Cât despre situația șoferilor bolnavi nu se știe dacă va avea vreo rezolvare vreodată. Și asta pentru că, așa cum au precizat cei în măsură, controalele medicale trebuie să fie riguroase. Totodată, medicul de familie trebuie să anunțe Poliția dacă are în evidență persoane cu afecțiuni de tipul epilepsiei, iar Serviciul Rutier va lua măsuri. Dar, se întâmplă toate acestea? Colaborează instituțiile între ele?

Liliana CHIRU

DETALII AICI: https://www.replicaonline.ro/situatie-alarmanta-cati-dintre-soferi-au-facut-examenul-medical-pe-bune-317508/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt multi, mai ales tiganii, care sunt analfabeti, dar au permis. Uitati-va ce vila are tov politist sef DANCU si la cat sunt de aroganti cei de la Rutiera si veti afla de ce totii cretenii conduc masini. Tovarasilor politisti nu le poti atrage atentia cand gresesc, sunt f sensibili. Cta geme de jafuri trecute prin RAR, toate harburile au tobe de zgomot, motocicletele, conduse de golani, mugesc cu tobe sport prin oras iar gavorii idioti ii amendeaza tot pe amaratii care n-au rupeu sa le dea flit.Armariti restaurantele si locurile ferite unde se ascund golanii in uniforme la baut si futut.
1
0
ca de la iarba l a luat somnul
2
0
PANICA SI IN HARSOVA CIRCULA TIGANI FARA PERMISE
4
0
Ai dreptate dar tu nu stii ca exista SPAGA in Romania.Daca era un amarat era in puscarie acum.Alcoolemie peste 1 la mie,drogat si o femeie spulberata pe trecerea de pietoni cu viteza de cca 120 km la ora.In aceiasi situatie a fost si tatal lui Lefter Costel si el a omorat o persoana pe trecerea de pietoni in Fetesti.Iar legat de acest articol unii sunt chiori si au permise de conducere.
1
0
Fisa medicala spaga la doctor scrie in dosar care doctor a dat permis
3
3
rticolul demonstreaza ca sunt multi cei care se cred reporteri, jurnalist- in cazul de fata, este mult prea mult, spus. Uneori, redactiile duc lipsa de materiale, de evenimente si atunci recurg la improvizatii, care in cazul de fata demonstreaza lipsa de calificare a semnatarei. Titlul a fost pus pt a starnii curiozitatea, dar continutul este 0 barat. Se stie ca oricui i se poate face rau, oriunde si oricand, uneori cu consecinte grave. Indiferent de varsta, boala sau starea neplacuta nu alege. Sunt sportivi profesionisti, cu super vize medicale, care au probleme medicale. Cum am spus: 0
5
3
pe spagi, pe futut cu instructorul auto si sau cu politistii...
7
4
Articol de cacat, asa cum ne-am obisnuit de la replica. Era sanatos cand a luat permisul, apoi 1. A mancat shawarma dimineata, la pranz si seara si i-a crapat inima. 2. De la stat in masina 12hzi a facut un cheag. 3. A avut o cadere de calciu 4. I-a cazut glicemia 5. Atac cerebral 6. Atac de panica. Adica, pe intelesul vostru, nu trebuie neaparat sa fi dat spagi la permis. Putea fi perfect sanatos atunci.
24
3
Dar de caderi de calciu si glicemie ati auzit? De tineri sanatosi care fac infarct sau atac cerebral? Nu toate starile de rau pot fi controlate.
27
2
Sigur li se fac rau sau sunt pretexte ca sa acopere prostia din creierii lor ?
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614