REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PANICĂ printre TARABAGIII din Piața GRIVIȚEI

PANICĂ printre TARABAGIII din Piața GRIVIȚEI

Replica API 20 ianuarie 2021 | 00:41 4376

Doi foști soți ce dețin o tarabă în Piața Griviței au ajuns… la cuțite. Ce s-a întâmplat mai exact? În timp ce bărbatul tăia cașcaval, femeia ar fi băgat mâna în cuțit și s-a tăiat. Pe partea cealaltă e declarația femeii care spune că bărbatul ar fi vrut să o înjunghie în abdomen, în piață.

Părțile sunt căsătorite din anul 1995, din căsătorie rezultând doi copii, dintre care unul minor în prezent. Din august 2020 părțile sunt separate în fapt, femeia, împreună cu minora părăsind domiciliul conjugal, în prezent locuind la mama acesteia. Potrivit informațiilor, părțile se află în proces de divorț. Cei doi au împreună o tarabă în Piața Griviței, unde vând miere de albine. Fiind separați, aceștia au hotărât să meargă la tarabă fiecare câte o săptămână, însă bărbatul nu s-a ținut de cuvânt și mergea și o „păzea” pe femeie. „Când era săptămâna mea de stat la piață, pârâtul nu pleca din piață. Stătea cu mine și îmi cerea sa îl iert și să mă întorc acasă”, a declarat femeia în fața instanței.

A lovit-o în public

Motivul pentru care s-a ajuns în fața instanței este acela că la data de 14.01.2021, între părți a avut loc o ceartă, în timpul căreia bărbatul, Laurențiu G., în calitate de pârât, a lovit-o pe Elena G peste față. Pârâtul susține că a lovit-o cu dosul palmei, însă reclamanta susține că acesta i-a dat un pumn. De asemenea, ambele părți recunosc că femeia are o tăietură la mână provenită de la un cuțit manevrat de bărbat. Acesta din urmă a susținut că el tăia o bucată de cașcaval și femeia s-a speriat când se certau și a băgat mâna sub cuțit și s-a tăiat. Totodată, Elena G. a susținut în fața instanței că pârâtul a încercat să o înjunghie în abdomen, iar ea a prins lama cuțitului, l-a îndepărtat și astfel s-a tăiat. În acea zi cei doi ar mai fi avut o discuție mai aprinsă, pentru că el îi cerea să se întoarcă acasă, iar ea nu dorește.

Sursa foto: captură Redeșteptarea

Ce a hotărât instanța

Instanța a admis cererea Elenei G. și a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni împotriva lui Laurențiu G. Astfel, bărbatul a fost obligat să păstreze o distanță minimă de 150 metri față de victimă, față de domiciliul acesteia și față de locul de muncă al reclamantei, respectiv Târgul de Legume și Fructe-Pavilion Expozițional din Mamaia și Târgul de Legume și Fructe de pe faleza din Mamaia.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... si asta spune tot !
0
0
CREMENALULE.
0
0
Panarama aia sa dea drumul la munca adevarata, nu sa cumere miere a de la diverse persoane, si sa va da la piata, nu au un stup, nu stie ce e aia munca. Bisnitarii. Umbla numai cu minciuni
3
1
Machecacati..miros a oaie
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920