REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Papadopol, cuplat cu fosta soție a profesorului său. Adrian Titieni îl pregătește pentru doctorat

Papadopol, cuplat cu fosta soție a profesorului său. Adrian Titieni îl pregătește pentru doctorat

Replica API 20 august 2019 | 00:00 892

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe certificatul de divorţ, că Alexandru Papadopol s-a şi afişat cu femeia pe care o iubeşte. Actorul a fost surprins sărutându-se în plină stradă cu o parteneră de scenă și s-au aflat detalii despre povestea de amor.

Bruneta este nimeni alta decât Adriana, fosta soţie a actorului Adrian Titieni, cu care are doi copii cu vârste de peste 20 de ani. Culmea, Titieni îl şcoleşte pe Papi pentru doctorat! În februarie, Alexandru Papadopol (44 de ani) a plecat de acasă, iar în mai, Ioana Ginghină (41 de ani) anunţa divorţul.

Deşi pe atunci nu înţelegea de ce soţul ei şi-a făcut bocceluţa şi a plecat subit de-acasă, fără să se gândească la fetiţa lor de 11 ani, Ruxandra, iată că acum a ieşit la iveală motivul.

Nu, nu vreo actriţă debutantă i-ar fi sucit minţile, ci timidul Papi nutrea sentimente pentru o colegă de scenă, pe nume Adriana Titieni (43 de ani), iar fotografiile surprinse de paparazzi o dovedesc din plin.

Actorul îşi parchează maşina în faţa blocului ei (n.r.: un Alfa Romeo vechi, de vreo 15 ani), apoi se îmbrăţişează cu bruneta cârlionţată. El o sărută ca un adolescent, iar ea îl apucă cu braţele de parcă i-ar fi frică să nu i-l fure cineva.

După câteva minute, Papi se urcă în maşină şi pleacă, iar ea intră în bloc. Dacă despre Papadopol se ştie că e un bărbat liber, pe tema despărţirii soţilor Titieni nu s-a făcut mare vâlvă.

Apropiaţii cuplului au povestit că Adriana a divorţat în urmă cu an şi jumătate de Adrian Titieni, actorul cu care are doi copii majori: Ariadna Titieni - studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, şi Marc, student la Teatru.

Culmea este că Papadopol joacă cu însuşi Adrian Titieni la Teatrul Godot, în piesa ”Spovedania” şi, colac peste pupăză, Titieni îi este şi profesor de vreo doi ani şi îl pregăteşte pentru doctorat. În contextul în care propriul elev i-a suflat fosta nevastă, de acum încolo orele de actorie şi piesele în care vor juca împreună cei doi bărbaţi se vor desfăşura într-o atmosferă destul de încordată.

”Situaţia este una urâtă şi nedemnă. Adrian Titieni este omul care a ajutat-o pe fosta nevastă în carieră, iar acum îl pregăteşte şi pe Papadopol să ajungă profesor. Tot el l-a şi băgat în facultate. Păcat că din atâtea femei a găsit-o exact pe fosta soţie a profesorului său. E lipsă de bărbăţie aici”, au spus prieteni de-ai celebrului actor, regizor şi rector Adrian Titieni.

Acum, situaţia pare să fi devenit destul de neplăcută pentru proaspeţii amorezi, care s-au speriat după ce presa a aflat de povestea lor. Contactată telefonic de Click!, Adriana Irimescu, ex Titieni, s-a rezumat să spună: ”Nu comentez despre viaţa mea privată”, în timp ce fostul soţ al Ioanei Ginghină a spus ”Nu comentez!”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta iti face prietenul in viata
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218