REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Parada "Mamaia Style", organizată de Corina Martin, neapreciată de turiștii aflaţi pe litoral

Parada "Mamaia Style", organizată de Corina Martin, neapreciată de turiștii aflaţi pe litoral

Replica API 19 iulie 2015 | 12:47 195

Maşini de epocă, motociclişti, cai, trăsuri, care alegorice și un spectacol în Piaţeta Cazino- un show ecvestru şi un spectacol latino. De asta au avut part mii de turişti şi constănţeni care au asistat, sâmbătă seară, la prima paradă "Mamaia Style" din acest an. Însă nu toţi oamenii aflaţi în Piaţeta Cazino au apreciat spectacolul oferit de Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, unii dintre ei spunând că fostul primar al Constanţei Radu Mazăre era farmecul acestor spectacole, el fiind timp de trei ani consecutiv organizatorul şi vedeta principală a carnavalului din Mamaia.

Corina Martin şi mai multe tinere costumate de carnaval au urcat în autobuzul etajat. Pe drum, persoanele aflate pe faleză au fotografiat parada, punctul de atracţie fiind reprezentat de autoturismele de epocă, printre care s-au aflat Lincoln, Pontiac, Mercedes, Alfa Romeo, Mercedes şi Dacia 1300, unii turişti oprind chiar unele maşini pentru a face poze cu acestea.

“Ne aşteptam ca fiind primul eveniment care deschide seria acestei veri să se poată face încă o comparaţie între ceeea ce era şi ce aşteptau oamenii să fie ca în anii trecuţi şi ceea ce se întâmplă acum. După cum ştim şi în anii trecuţi existau şi voci care nu au agreat acest tip de eveniment. În continuare, oamenii se vor împărţi ca preferinţe şi gusturi. Cred că cel mai important este ca în Mamaia să se întâmple evenimente, gusturile oamenilor se mai şi educă în timp, se mai şi modifică, în fiecare an trebuie să vii cu noutăţi, nu mai poţi veni cu ce a fost, dar trebuie să recunoaştem că nu-l mai avem pe Radu Mazăre, asta nu poate fi schimbat în acest moment, dar trebuie să continuăm să oferim evenimente şi asta vom face”, a explicat Corina Martin.

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, la finalul manifestării, că: “Am urcat în mod special în prima maşină care a deschis de fapt parada, în autobuzul cu prietenii de pe Facebook, acolo au fost şi personajele noastre de carnaval care au avut însemnele Mamaia Style. Am fost foarte bine primiţi, asta ne dovedeşte că aceste parade erau un element aşteptat, oamenii sunt obişnuiţi ca în Mamaia să aibă loc evenimente şi ei să facă parte din aceste evenimente. Paradele sunt un element foarte gustat, avem alături de noi şi un car alegoric pentru că oamenii sunt obişnuiţi cu un anumit stil la Mamaia. Încercăm să aducem elemente care să încânte toate gusturile, toate preferinţele, toate vârstele, de aceea şi show-ul ecvestru, dar şi un car alegoric”, a afirmat Corina Martin.

Printre evenimentele care vor avea loc în această vară în Mamaia se numără spectacole de modă, de muzică, evenimente sportive, Festivalul Antic Tomis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369